“Не завжди потрібний чоловік”: Марина Боржемська чесно відповіла на дуже особисті питання про нові стосунки

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова фітнес-тренер Марина Боржемська вийшла на відверту розмову і відповіла дуже особисті питання щодо стосунків із чоловіком.

Після розлучення з боксером В’ячеславом Узелковим фітнес-тренер Марина Боржемська розпочала своє життя буквально з нуля. Залишившись із двома дітьми, тренер “Зважених та щасливих” почала розвивати свій бізнес у сфері корекції фігури та правильного харчування і через кілька років стала однією з найкращих фахівців у цій галузі. Сьогодні 44-річна Марина Боржемська впевнена у собі успішна жінка, яка стала для багатьох справжнім прикладом. Її блог зараз читають понад 600 тисяч підписників. Знаменитість регулярно виходить на зв’язок і намагається відповідати на всі питання, які пов’язані не тільки з її професійною діяльністю.

Марина Боржемська
Марина Боржемська

Так, напередодні Боржемська оприлюднила “сториз” у якому відверто відповіла на дуже особисті питання, які стосувалися її стосунків з чоловіками – “ви закохані?”, “Ви у відносинах зараз?”, “Ваше серце зайняте?”, – Цікавилися шанувальники.

Боржемська вирішила закрити це питання раз і назавжди і зазначила, що зараз вона вільна, незаміжня та не перебуває у відносинах, а для того, щоб жінка сяяла, на думку Мирини, не завжди потрібен чоловік. Звичайно ж, це приємний бонус, який підтримує вогонь зсередини, але, на думку Марини, стан кожної жінки тільки в її руках.

Марина Боржемська чесно відповіла на дуже особисті питання
Марина Боржемська чесно відповіла на дуже особисті питання

“Мені більше хочеться, щоб кожна жінка знала про свій вроджений талант та можливість просто бути жінкою. Розкривалася, розвивалася, знаходила трошки часу для свого особистого простору, відчувала своє значення та внутрішню красу”, тоді, на думку 44-ріної Марини Боржемської, від жінки виходитиме енергія, яка притягуватиме, як магніт.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.