Яким жінкам не зраджують: що відомо про останнього чоловіка Ірини Білик – був трохи молодший за Коляденка

На зв'язок вийшов колишній чоловік Ірини Білик, батько її молодшого сина Табриза відомий фотограф і стиліст з азербайджанським корінням Аслан Ахмадов. Де він та чим займається?

Співачка Ірина Білик завжди користувалася увагою чоловіків. Відомо про п’ять її шлюбів – три офіційні та два цивільні, проте скільки насправді було в артистки серйозних любовних романів, ніхто точно не знає. У нещодавньому спілкуванні з шанувальниками в Інстаграм співачка, відповідаючи на запитання, зізналася, що на якийсь час припинила спілкування зі своїм громадянським чоловіком Дмитром Коляденком, а з іншим колишнім – хореографом Дмитром Дікусаром, який з перших днів перебуває в лавах ЗСУ, досі підтримує зв’язок. Не відомо, які стосунки зараз у артистки із продюсером Юрієм Нікітіним, з яким вона жила спочатку кар’єри та батьком її старшого сина – екс-моделлю Андрієм Оверчуком.

Ірина Білік із Дмитром Коляденком та Дмитром Дікусаром
Ірина Білік із Дмитром Коляденком та Дмитром Дікусаром

Що стосується її п’ятого офіційного чоловіка – стиліста та фотографа з азербайджанським корінням Аслана Ахмадова, то нещодавно стало відомо, що він покинув Росію, де проживав останні роки перед війною і переїхав до США, де з нуля намагається побудувати кар’єру.

Про це батько молодшого сина Ірини Білик розповів у своєму Інстаграмі у день свого 51-річчя. Так, після довгого мовчання Аслан Ахмадов оприлюднив пост, у якому зізнався, що 2023 став для нього “справжнім випробуванням”. Переїхавши в абсолютно нову для нього країну з зовсім іншою культурою та оточенням, екс-чоловік Білик не очікував, що йому буде так важко. Однак, незважаючи на це, він щасливий, тому що може продовжувати займатися улюбленою справою і вже знайшов людей, яким він потрібен, котрі його люблять, а так само вселяють йому впевненість, що все в нього вийде.

Колишній чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов змінився до невпізнання

А в той час, як чоловік Ірини Білик хвалиться своїми новими фото-роботами, артистка інтригує постами, в яких порушує цікаві питання, що стосуються стосунків між чоловіком і жінкою.

“Цікава ваша думка! Яким жінкам не зраджують чоловіки?”,- цікавиться Ірина у своїх шанувальників.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.