Чому молоду дружину Віктора Павліка стали порівнювати з Тіною Кароль: співає 30-річна Катя лише в машині

Шанувальники все частіше почали писати молодій дружині Віктора Павліка 30-річній Катерині Репяховій, що вона нагадує їм співачку Тіну Кароль. У чому схожість?

Четверта дружина Віктора Павліка, яка молодша за артиста на 28 років, блогерка та засновниця онлайн-магазину дитячих товарів Катя Репяхова останнім часом дуже активна в Мережі. За один день в її мікроблозі може з’явитися величезна кількість “сториз”, де Катя висвітлює кожен свій крок. Часто показує, як співає у машині за кермом, відкриваючи рота під пісню своїх улюблених артистів.

А коли у житті молодої жінки відбувається якась значуща подія, то для своїх підписників Репяхова знімає справжнє “кіно”. Так, навесні 2023 року дружина Павлика нарешті здійснила свою заповітну мрію і зробила пластику носа та корекцію підборіддя. Про всі етапи, починаючи від консультації з лікарем, підготовки до операції та подальшої реабілітації, Репяхова докладно розповідатиме в Інстаграм.

Минуло більше року, дружина Павлика вирішила підбити підсумки та оприлюднила фото з остаточним результатом. У коментарі до знімків, на яких Катя з новим носом, багато шанувальників почали писати, що зовні дівчина нагадує їм Тіну Кароль. Судячи з реакції, ця схожість із відомою співачкою 30-річною дружину Павліка дуже лестить.

Катерина Репяхова після ринопластики
Катерина Репяхова після ринопластики

Нагадаємо, що наприкінці весни Катерина Репяхова нарвалася на хейт у Мережі, коли виклала ролик про те, як Віктору Павліку робили операцію на серці. Багато користувачів Мережі не розуміли, як у таких стресових ситуаціях, можна взяти камеру в руки і знімати, а потім змонтувати ролик і накладати на кадри музику. Однак Репяхова, як справжній блогер, яка хоче залучити якнайбільше передплатників, вважає, що це абсолютно нормально. А що ви думаєте?

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.