Взяв автограф на концерті: Ірина Федишин розповіла про початок 18-річного шлюбу з чоловіком “священником”

Кохання є найсильнішим почуттям на Землі. Воно рухає нас вперед. Воно дарує нам щастя. Чоловіка Ірини Федишин кохання навіть спонукало відмовитися від уже сформованих планів на життя.

Люди обожнюють щасливі історії кохання. Завжди хочеться, наче в Голлівуді: раз та на все життя. За межами кіноекрана такі почуття зустрічаються дуже рідко. Проте вони існують та дозволяють вірити у чисту та всеосяжну любов. Одним з яскравих прикладів є сім’я Ірини Федишин та Віталія Човника. Вже 18 років пара знаходиться в офіційному шлюбі, в якому закохані завжди разом. Саме так, практично 24/7 Ірина та Віталій знаходяться поруч, але попри здивування близьких, це їм зовсім не набридає.

На честь 18-річчя шлюбу співачка поділилася з підписниками своїм щастям. За словами зірки, з Віталієм її зближує любов до спільної справи. У них завжди є купа планів, постійно виникають нові ідеї. Тому вдома та на роботі, за кулісами та на сцені вони відчувають радість, проводячи час разом. І від цього їхнє кохання лише міцнішає.

Ірина Федишин зі своїм чоловіком та продюсером Віталієм Човником
Ірина Федишин зі своїм чоловіком та продюсером Віталієм Човником

Історія стосунків Човника та Федишин є достойною екранізації. Віталій навчався у духовній семінарії та прагнув стати священником. Він навіть мав конкретні плани: відправитися до Риму, щоб продовжити вчитися у Ватикані. Та одного разу Човник потрапив на концерт ще молодої та перспективної, а не надпопулярної співачки. Віталій підійшов взяти автограф. У той момент між парою промайнула симпатія, яка згодом переросла у кохання.

Сьогодні Ірина не уявляє свого життя без Віталія. Він не лише допоміг їй розкрити свій талант для широкої аудиторії, ставши продюсером зірки, але й створив разом з Федишин щасливу родину, в якій вже є двоє синочків — 8 річний Олежик та 13-річний Юрчик. І щоб висловити всі свої почуття, емоції та кохання, на річницю весілля Ірина присвятила чоловікові пісню “Віталік”, яку вже можна почути онлайн на всіх популярних майданчиках.

Ірина Федишин привітала чоловіка з 18-річчям шлюбу та присвятила йому пісню
Ірина Федишин привітала чоловіка з 18-річчям шлюбу та присвятила йому пісню

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?