Відомі всім “Холостячки” Мішина, Нікітюк і Астаф’єва показали спекотні літні фото: “Наречений, знайдись!”

Завидні нареченої українського шоубізу Ксенія Мішина, Леся Нікітюк та Даша Астаф'єва показали, як проводять літо 2024 року. Щоправда, одна з них, як стверджує блогер, уже встигла вийти заміж.

2024 запам’ятається багатьом, як рік найспекотнішого літа за останні кілька десятиліть. Багато українців, у тому числі й знаменитості, намагаються якнайбільше часу проводити біля водойм. Хтось вирушив на закордонні курорти, хтось залишився в Україні і абсолютно всі без винятку вихваляються своїми пляжними фото.

Так, найвідоміші в українському шоу-бізнесі холостячки Ксенія Мішина, Леся Нікітюк та Даша Астаф’єва оприлюднили знімки, на яких продемонстрували свої найспекотніші літні кадри. Щоправда, одна із цих дівчат, як стверджує скандальний блогер Богдан Беспалов, таємно вийшла заміж.

Ксенія Мішина

Учасниця першого сезону “Холостячка” актриса Ксенія Мішина, яка так і не зустріла свого справжнього кохання, цього року неодноразово радувала шанувальників своїми спекотними фотосесіями. Знаменитість неймовірно схудла і, звичайно ж, тут же захотіла продемонструвати свої нові форми. Коли Ксенія Мішина вирушила на відпочинок, то фото у купальнику буквально наповнили її Інстаграм.

Леся Нікітюк

Сьогодні Лесю Нікітюк по праву називають найзавиднішою нареченою в українському шоу-бізнесі. Успішна ведуча, без якої не обходиться жоден популярний проект, так і досі не вийшла заміж. А поки що шанувальники вмовляють знаменитість піти на шоу “Холостячка”, Нікітюк продовжує насолоджуватися життям.

Нещодавно Леся відвідала Одесу. Її фотографії у купальнику та мокрій сукні справили на підписників справжній фурор.

Даша Астаф’єва

Одна з найефектніших співачок, моделей, блогерів в Україні Даша Астаф’єва завжди привертала увагу користувачів мережі. Раніше це було виключно через її гарячі провокаційні фотографії у купальниках та в білизні. Сьогодні у своєму блозі Астаф’єва в основному розповідає про свої нові проекти та трохи про особисте життя. Іноді з’являються спекотні фото Даші.

Українські зірки вразили літніми кадрами на пляжі в купальниках
Українські зірки вразили літніми кадрами на пляжі в купальниках

Щоправда, скандальний блогер Богдан Беспалов, який стверджує, що знає всі таємниці українських зірок, вважає, що Даша приховує одну дуже важливу новину – нібито, за його джерелами, Астаф’єва вже не холостячка та офіційно заміжня жінка. Щоправда, сама знаменитість не підтверджує цього факту.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.