Решетнік показав, як головного героя змінили для шоу “Холостяк”: був красень, а тепер очей не відвести

Григорій Решетнік показав, як головного героя Олександра Терена змінили для участі у романтичному шоу "Холостяк". Він і так був красенем, а тепер очей не відвести.

Декілька місяців тому стартували зйомки романтичного реаліті-шоу “Холостяк”. Пройшло вже 3 роки з останнього сезону, і багато чого змінилося. Тим не менш, формат залишається старим, а в мережі вже активно обговорюють знімальний процес. Зокрема, головного героя разом з учасницею побачили на пляжі в Одесі. Сцена вийшла доволі комічною, адже на побаченні героїв оточили жителі міста з усіх сторін. При цьому у купальниках. Відео розповсюдилося мережею та стало своєрідним жартом.

Тим не менш, продюсера шоу намагаються якомога менше інформації видавати про наступний сезон, щоб зберегти інтригу. Адже глядачам цікаво абсолютно все: від учасниць до пристрастей, які на них чекають.

Григорій Решетнік показав, як стилісти змінили Олександра Терена

Григорій Решетнік показав, як стилісти змінили Олександра Терена

Безсумнівно, Олександр Будько одразу привернув увагу своєю мужністю, прекрасними зовнішніми даними, стриманим характером. Але задача стилістів полягає у тому, щоб максимально сильно привернути увагу жіночої аудиторії до холостяка. І на цей раз результат перевершив усі очікування.

 Григорій Решетнік показав, як стилісти змінили Олександра Терена

Нещодавно Григорій Решетнік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram деякі кадри з головним героєм, і публіка мала можливість побачити, яким він постане на екрані.

Зокрема, варто звернути увагу на костюм, який для нього підібрали. Щоб зробити його риси зовнішності більш контрастними, стилісти обрали чорні блискучі тканини, які підкреслюють його брутальність та світлі очі.

Навіть якщо пан Олександр не знайде своє кохання у шоу, він точно його знайде поза ним після закінчення сезону, адже перед таким красенем навряд хтось встоїть. З іншої сторони, у глядачок аж 20 конкуренток, які мають значну перевагу, адже намагаються побудувати з ним стосунки прямо зараз.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.