Ти просиш мене про послугу, але навіть не називаєш мене кумою: Леся Нікітюк показала, хто бос у шоубізнесі

Хочете породичатися з відомо зіркою? Достатньо скористатися послугами від Лесі Нікітюк, щоб отримати собі хорошу куму! Може вона навіть писатиме вам у Viber "інсайди".

Кожен поціновувач кіно щонайменше чув про легендарну серію фільмів “Хрещений батько”. Френсіс Форд Коппола створив справжні шедеври, які понад пів століття глядачі дивляться й передивляються із задоволенням. Але якщо хтось захоче створити український рімейк під назвою “Хрещена мати”, то на головну роль цілком можна взяти Лесю Нікітюк.

В одному з останніх постів телеведуча продемонструвала, що вона була чудовою главою якогось клану. Судячи з помічників поруч, до в нього входили б виключно стилісти, які не дозволили б нікому порушувати модні тренди. Після зустрічі з кланом Лесі Нікітюк люди поверталися б додому зі слідами на обличчі: пудра, помада, туш та інша косметика.

Леся Нікітюк поцікавилася у підписників, кого вони бачать своєю кумою із шоубізу
Леся Нікітюк поцікавилася у підписників, кого вони бачать своєю кумою із шоубізу

Ми б на такий фільм подивилися! Тим паче якісних комедій зараз дуже не вистачає. А Леся відома чудовим почуттям гумору та харизмою. Власне, чи хотіли б ви таку харизматичну куму? Оля Полякова відповідає однозначно — так. Оскільки головне питання вирішене, то справа залишається за дрібницею: народити третю дитину від Вадима Буряковського.

А ось думка підписників ведучої розділилася. Дехто віддав перевагу Горовій, Єфросиніній, Кухарчуку та навіть колишньому колезі Лесі й популярному волонтеру Сергію Притулі. У одному з коментарів шанувальниця Нікітюк пожартувала, що не хотіла б нікого, оскільки всі в українському шоубізнесі такі зайняті, що дитини хрещених бачила б лише на екрані.

Михайло Поплавський з телеведучою Лесею Нікітюк
Михайло Поплавський з телеведучою Лесею Нікітюк

Сама ж Леся хотіла б бачити своїм хрещеним батьком Михайла Поплавського. Про це вона говорила ще у 2020 році, пропонуючи зробити ексректора блогером-мільйонником в обмін на подібну послугу. Хоча жарт був веселим, але зайшов він дуже далеко: зараз у Поплавського на особистій сторінці 8.2 мільйона підписників! Це вдвічі більше ніж у самої Нікітюк.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.