Євгенія Власова вперше за багато років відкрила своє серце і публічно зізналася в почуттях: “Так тебе люблю”

Відома українська співачка Євгенія Власова відкрила своє серце та розповіла про людину, яка займає особливе місце в ньому, і це не її дитина.

Євгенія Власова досить довго була відсутня в інформаційному просторі. Однак, актуальність соціального життя в мережах дала багато шансів знаменитостям, які давно припинили бути в усіх на вустах. У випадку Євгенії все набагато простіше, адже її публіка добре пам’ятає і досі любить.

Зараз зірка здебільшого займається викладанням вокалу. В неї вельми багато задоволених учнів, але так само зірка не забуває про свою любов до естради і нещодавно навіть випустила нову композицію.

Євгенія Власова розповіла про свої особливі стосунки з матір’ю

Де зараз Євгенія Власова?
Євгенія Власова розповіла про свої особливі стосунки з матір’ю

Цікаво, що артистка також відкрилася з нової сторони: вона стала набагато щирішою зі своїми підписниками і все більше розповідає, що ж в неї на серці насправді.

Так, днями вона оприлюднила у своєму блозі соціальні мережі Instagram кадри, на яких показала, який подарунок підготувала для матері. А у дописі до публікації також зізналася їй у глибоких почуттях та прив’язаності.

Євгенія Власова розповіла про свої особливі стосунки з матір’ю

“Скільки різних та непростих етапів ми з тобою пройшли. Стільки всього зрозуміли… Я так тебе люблю моє, моя сама прекрасна матусічка. І ти вже тепер настільки доросла і це так дивно усвідомлювати… Для мене ти завжди красива дівчинка. Люблю тебе та безмежно дякую за все”

Також зірка вперше за багато років показала, як виглядає жінка, яка подарувала їй життя. Відповідь від матері артистка на той момент ще не показала.

Нагадуємо, раніше Євгенія Власова також розповіла про свою дорослу дочку, яку відмовляється показувати публіці. За її словами, спадкоємиця прекрасно знайома з тим, що таке бути дочкою знаменитості і свідомо уникає такої долі. А Євгенія ставиться до цього бажання з повагою. Так само артистка не розповідає про чоловіка, який імовірно може бути поруч з нею.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.