Вона для нього все, а він заради неї — нічого? Дочка Ольги Сумської розкрила, який в неї шлюб з москвичем

Старша дочка Ольга Сумської Тоня Паперна багато років тому вийшла заміж за московського знаменитого актора. Але нещодавно стало зрозуміло, який же в них шлюб.

Для багатьох шанувальниць це мрія — вийти заміж за знаменитого актора. Велика кількість дівчат не може заснути по ночах після перегляду якогось серіалу чи фільму, згадуючи переживання та емоції, які їм передавав красень з екрану.

Але деякі жінки врешті-решт полонять серця цих самих акторів, виходять за них заміж, народжують від них дітей. І все це не завжди завершується щасливо.

Дочка Ольга Сумської розповіла про свій шлюб з Володимиром Ягличем

Ольга Сумська з дочкою Антоніною Паперною
Дочка Ольга Сумської розповіла про свій шлюб з Володимиром Ягличем

Ще не так давно Ольга В’ячеславівна Сумська пишалася своїм зятем. Вона говорила, що він у неї найкращий. Мовляв, прив’язалася як до рідного сина, що не дивно, адже власних спадкоємців чоловічої статі у зірки немає. Але пройшло не так багато часу, коли все перевернулося догори дригом. Зокрема, деякі люди розкрилися з іншої сторони.

Публіка очікувала, що Антоніна 2 роки тому прийме рішення покинути Москву. Неодноразово Сумська відкрито заявляла, що її дочка не може це зробити через сім’ю. Ще пізніше вона зізналася, що Володимир навіть може піти і стати військовим.

Дочка Ольга Сумської розповіла про свій шлюб з Володимиром Ягличем

З тих пір з дочкою вона вживу не бачилася. Онуків Ольга Сумська також бачить лише онлайн. Зірка надзвичайно сумує за Антоніною, але нічого зробити не може. Тоня в свою чергу за невідомої причини в усьому підтримує Володимира, ігноруючи ситуацію, яка розгортається навколо її мами в Україні.

Акторка виходить разом з чоловіком на червоні доріжки, дає з ним інтерв’ю, облаштовується у будинку, який вони придбали декілька років тому. Ба більше, Антоніна зараз активно знімається в серіалах, і не поспішає налагоджувати зв’язок з Батьківщиною. Володимир Яглич у цьому питанні для дружини публічно нічого не робить. І залишається лише гадати, як саме було прийняти рішення в родині зробити вигляд, що нічого не відбувається.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.