Секрет голлівудської укладки від хрещениці Білик: Гросу покроково показала, як зробити такі локони, як в неї

Відома співачка Аліна Гросу розсекретила те, як вкладає своє волосся. Її шикарні локони робляться безкоштовно і на стару плойку в якій лише один режим роботи.

Зробити укладку, як українська відома співачка румунського походження Аліна Гросу, тепер може кожен. Адже зірка показала, як робить це постійно після миття свого світлого волосся. Відео цього процесу вона оприлюднила на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Тож тепер зробити таку укладку зможе кожен підписник співачки, який цього бажатиме.

Свою укладку Аліна Гросу називає: ” укладання волосся в стійку, або я на все готова”. Це об’ємна укладка, яку можна зробити абсолютно безкоштовно і на звичайну стару плойку в якої є лише один режим “пекло”. Тому для початку необхідно “застрахувати” своє волосся (зробити термозахист). Закручування пасм Аліна Гросу робить в формі “равлик”. І самий перший “равлик” слід зробити (закрутити) вперед до лоба у стилі вайбу 80-90-х років. Його слід заколоти і залишити.

Наступний пасм волосся беремо той, який лежить позаду від першого “равлика”, і закручуємо його назад, до тильної частини голови. Це необхідно щоб створити об’єм позаду. Далі починаємо закручувати пасма волосся з лівої сторони. І робимо це до себе, до обличчя. “Равлики” зі сторони вилиць (як лівої, так і правої) нададуть волоссю шикарний об’єм. Співачка наголошує, що завжди необхідно закручувати волосся на себе, а не від себе. Це великий плюс і саме це є секретом укладки волосся від Аліни Гросу.

Також волосся завжди необхідно заколювати так, щоб “равлики” охолонули саме в тій формі у якій їх закрутили та “закололи” для фіксації. Це все. І так потрібно зробити безліч таких “равликів” по всьому і всій довжині волосся.

І поки зірка докручувала своє волосся, вона вирішила розповісти своїм фанатам про своє одне “чудове” побачення на якому зашкварилася саме вона. Це сталося тоді, коли вона ще не вміла, як слід користуватися сухим шампунем. Нанесла його досить багато. Все, що можна було струсити, вона струсила. Принаймі так, щоб зайвого не було видно. На побаченні в ресторані чоловік вирішив поцілувати Аліну Гросу у лобика, як раз туди, де волосся було добре притрушене цим шампунем. Після поцілунку він сів на своє місце.

“А я розумію, що мій сухий шампунь у нього вже під носом. Пів його рильця були у нього в “муці”, – пояснила Аліна Гросу.

Обличчя в білому порошку побачив офіціант, який подумав, що це “попахує” чимось незаконним. Він вирішив зробити йому зауваження. Сам чоловік не розумів, що від нього хочуть. Почервоніла від сорому співачка вирішила пальцем струсити з обличчя свого обранця сліди від сухого шампуню. Той почав “хохотати” і поводити себе досить весело. Тоді ще й прийшов охоронець, якому не сподобалася така поведінка чоловіка. І він попросив його покинути заклад. А Аліна Гросу лишалася в ресторані, бо і так мала намір втекти від цього парубка. Але просто ще не встигла.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.