Леся Нікітюк привітала з Днем Народження “найкращу фігуру в Україні” Дашу Астаф’єву: співачці вже 39 років!

Співачку і колишню вокалістку гурту "NikitA" Дашу Астаф'єву оголосили кращою фігурою в країні, назвали українською Монікою Белуччі та привітали з Днем Народження!

Відома українська журналістка, акторка, блогерка та колишня телеведуча програми “Орел та Решка” Леся Нікітюк привітала з Днем народження “найкращу фігуру в Україні”. Саме так зірка підписала своє привітання зі святом для української моделі, співачки та екссолістки гурту “NikitA” Даші Астаф’євій. Про все це Леся Нікітюк написала на своїй сторінці в соцмережі Instagram, оголосивши Астаф’єву, як кращу фігуру всієї України. До допису зірка виклала спільне фото разом із співачкою.

Леся Нікітюк привітала Дашу Астаф'єву з днем народження
Леся Нікітюк привітала Дашу Астаф’єву з днем народження

Крім фігури у Даші Астаф’євої є багато чого найкращого в країні. Наприклад, її бюстьє, напевно, одне з об’ємніших і найгарніших в країні. А ще її риси та форма обличчі. Леся Нікітюк як раз виставила світлину, де при Даші є все і видно все саме найкраще — максимально відкрито і не приховано.

При цьому всьому, колишня вокалістка гурту “NikitA” любить ніжні та обережні золоті прикраси. А манікюр робить короткої довжини та максимально солідного (стриманого) кольору. Макіяж іменинниці теж завжди лише підкреслює її красу, ніж навпаки зроблений для того, щоб щось приховати чи змінити.

Сьогодні, 5 серпня, Даші Астаф’євій виповнилося 39 років! Зі світом її привітали чимало відомих візажистів, фотографів та співаків. Підписники в Instagram назвали Дашу Астаф’єву королевою ночі, українською Монікою Белуччі, богинею краси та чарівною українською красою.

“Неймовірно прекрасна зовнішність, можна сказати навіть еталон краси тисячоліття!!! Та людина Ви, Даша, неймовірно красивої душі. Гарно коли душа і тіло прекрасні. Дай Боже щоб Ви, люба, була щасливі так, як Ви прекрасні”, – написала одна з фанаток співачки привітання на її День Народження.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.