Ляля Фонарьова різко донесла всім до відома, хто розбив її сім’ю з Вакарчуком: “Ви не за адресою звернулися”

Стосунки між Святославом Вакарчуком та Лялею Фонарьовою після 20-річного тривалого шлюбу нині й досі охоплені таємничістю. Жодна зі сторін досі не розкриває причину їхнього розлучення.

Понад три роки тому розпався 20-річний шлюб 49-річного українського музиканта, лідера гурту “Океан Ельзи” та колишнього політичного діяча Святослава Вакарчука та його екс-коханої, стилістки Лялі Фонарьової. Утім жодна зі сторін досі так і не зізналася та не розповіла причину чи причини їхнього розриву. Єдине що відповіла сама Ляля Фонарьова, що це питання не до неї. А тому, імовірніше всього, що з сім’ї пішов першим саме Святослав Вакарчук. До того ж, ще тоді, він перший опублікував допис у соцмережі Facebook про розірвання стосунків із своєю дружиною.

Питання щодо свого особистого життя Святослав Вакарчук коментує лише тоді, коли хоче цього сам. Але найчастіше, він практично ніколи і ніяк не хоче цього робити. Він лише запевняє, що якщо йому дійсно потрібно буде щось сказати, то він обов’язково це зробить. Про свій розрив із Лялею Фонарьовою він повідомив 12 червня 2021 року. А саме, що їх дороги просто розійшлися. А сама Ляля чітко сказала лише одне: “Ви не за адресою звернулися”.

Трішки відкрив завісу лише продюсер Євген Рибчинський, який не втримався і також опублікував допис в соцмережі Facebook, але потім він просто видалив його. У ньому він розповів про те, що Святослав Вакарчук повинен бути вдячний Лялі Фонарьовій. Насамперед тим, що завдяки їй він став популярним. Він назвав Вакарчука, як “сотні таких хлопчиків”, які намагалися взяти штурмом “Мелораму” і “Територію А”. А от Ляля Фонарьова навпаки була власниця салонів, перспективний і впливовий стиліст.

“Коли Ляля пішла від Володимира Тарасюка (власника мережі перукарських салонів) до Святослава Вакарчука, багато хто потиснув плечима, бо тоді це був дивний вибір”, – написав Євген Рибчинський у своєму дописі в Fb, який згодом видалив.

Крім цього, він натякнув усім, що рішення піти з сім’ї прийняв саме Святослав Вакарчук. І зробив це дуже не гарно. Він навіть додав, що молодість, краса, популярність, здоров’я, гроші, життя — все це колись закінчується, але завжди потрібно залишатися людиною.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.