Його не існує: Гросу зізналася, що її викрили – носить обручку і каже, що заміжня бо соромно, що самотня

Аліна Гросу була змушена визнати, що загадкового чоловіка, з яким вона живе у США, насправді не існує. Співачка записала відео, де каже все це на камеру.

Після того, як співачка Аліна Гросу, яка вже майже два роки живе в США, зізналася, що вийшла заміж, багато шанувальників артистки почали гадати – хто ж цей щасливчик? Докладно вивчивши всі знімки з весільної фотосесії, які потрапили до мережі, багато хто прийшов до висновку, що це може бути російський актор Роман Полянський. Саме з ним у Аліни Гросу був пристрасний роман перед початком війни. Близький друг сім’ї – співак Павло Зібров навіть натякав, що пара таємно розписалася.

Аліна Гросу висловилася про свого таємного чоловіка
Аліна Гросу висловилася про свого таємного чоловіка

Масла у вогонь підливала сама артистка, яка категорично відмовлялася показувати обличчя свого коханого та прикривала його смайликами. Шанувальники постійно просять знаменитість розсекретити його ім’я, але артистка не погоджується.

Аліна Гросу розкрила особистість свого другого чоловіка

А напередодні, Аліна Гросу записала “сториз” у якому зізнається, що носить обручку і говорить усім, що одружена для того, щоб відбиватися від залицяльників або просто соромиться, що досі самотня. Щоправда, сказала Аліна це жартома, щоб поіронізувати над однією зі своїх фанаток, яка припустила, що чоловіка Гросу просто не існує і вона сама його вигадала, якщо не може показати фотографію.

Аліна Гросу зізналася, що загадкового чоловіка не існує
Аліна Гросу зізналася, що загадкового чоловіка не існує

Зазначимо, що не лише шанувальники намагаються розгадати особу таємного чоловіка співачки. Скандальний блогер Богдан Беспалов також провів розслідування та записав відео, в якому, посилаючись на близьку подругу співачки, розповів, що чоловік Аліни Гросу дуже відома медійна людина з великими амбіціями і не хоче бути в тіні своєї популярної дружини. Гросу відразу відповіла і сказала, що вона не має таких подруг, які могли б злити інформацію. Тож питання залишається відкритим.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.