Як виглядає єдина дочка Арсена Мірзояна – є ще два дорослі сини від першого шлюбу – всі діти не схожі

Співачка Антоніна Матвієнко показала своїх доньок – старшу Уляну від першого раннього шлюбу та молодшу Ніну, яку народила у другому усвідомленому шлюбі з Арсеном Мірзояном.

На двох у зіркової пари популярних українських артистів Антоніни Матвієнко та Арсена Мірзояна четверо дітей – двоє хлопчиків та дві дівчинки. Двоє синів народилося у першому шлюбі співака, коли він ще жив і працював у Запоріжжі. У Тоні від першого раннього шлюбу народилася дочка Уляна. Дівчинка з’явилася на світ, коли Матвієнку було лише 17 років. Молодшу Ніну Антоніна народила 8 років тому – це їхня з Арсеном спільна дитина.

Так, напередодні співачка оприлюднила фотографії, зроблені під час її відпочинку з дочками у Карпатах. На кадрах можна побачити вже зовсім дорослу 25-річну Уляну та маленьку Ніну.

Дочки Антоніні Матвієнко Уляна та Ніна
Дочки Антоніні Матвієнко Уляна та Ніна
Дочки Антоніні Матвієнко Уляна та Ніна
Дочки Антоніні Матвієнко Уляна та Ніна

“Нарешті разом …”, – підписала кадри Антоніна.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає донька Арсена Мірзояна
Тоня Матвієнко показала, як виглядає донька Арсена Мірзояна

Цього ж дня співачка оприлюднила фото своєї знаменитої мами Ніни Матвієнко, яка висіла на стіні почесних гостей. Рівно вісім років тому Народна артистка України відпочивала у цьому готелі.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян має ще двох синів від першого шлюбу. Як стало відомо, старший Влад, якому вже виповнилося 20 років, мешкає разом з батьком в Україні, а 14-річний Артем перебуває з мамою (першою дружиною Мірзояна) за кордоном.

Арсен Мірзоян із сінами
Арсен Мірзоян із сінами
Арсен Мірзоян із Тонею Матвієнко, їхньою дочкою Ніною та старшим сином Владом
Арсен Мірзоян із Тонею Матвієнко, їхньою дочкою Ніною та старшим сином Владом

Зазначимо, що через 11 років після розлучення співаку так і не вдалося налагодити стосунки з першою дружиною Ганною. В одному зі своїх інтерв’ю Мірзоян зізнавався, що жінка досі на нього скривджена. Хоча, коли він залишав сім’ю, то залишив дітям і дружині все нажите майно. Нагадаємо, що роман Мірзояна та Матвієнко розпочався, коли артист був ще одружений. Деякий час пара зустрічалася таємно і лише через півтора року Арсен вирішив відверто поговорити із дружиною.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?