Кравець і Кошовому з “95-го Кварталу” така ідилія не снилась: як Булітко і Сморигін стали нерозлучною парою

В українському шоубізнесі дуже багато красивих пар. Та лише одиниці залишаються разом на довгі роки. Одним із найяскравіших прикладів тривалих стосунків є пара Вікторії Булітко та Євгена Сморигіна.

Нещодавно команда “Дизель Шоу” відсвяткувала своє 9-річчя. У шаленого успіху колективу є багато складників, але одним з основних стала пара Євгена Сморигіна та Вікторії Булітко. Цей тандем можна назвати зразковим. Гумористи були знайомі ще до створення проєкту, а завдяки “Дизель Шоу” їхні стосунки тільки зміцнилися.

Євген і Вікторія мають подібні погляди на робочі процеси та схоже бачення хороших жартів. Це дозволяє гумористам швидко знаходити спільну мову під час підготовки до нових концертів, а також дуже гармонійно виглядати поруч на сцені.

До слова, Вікторія на проєкті “Дизель Шоу” з’явилася саме завдяки рекомендації Євгена. Про таке рішення команда жодного разу не пожалкувала, оскільки сьогодні Булітко є однією із тих артисток, яку можна сміливо назвати візитівкою кожного концерту.

Євген Сморигін і Вікторія Булітко зі своїми колегами по гумористичному проєкту Дизель Шоу
Євген Сморигін і Вікторія Булітко зі своїми колегами по гумористичному проєкту Дизель Шоу

Своїй рекомендації радий і сам Євген. Він задоволений співпрацею з Вікторією, а поза сценою у них складися чудові дружні стосунки. Так, виключно дружні. Безумовно, хімія на сцені між гумористами просто неймовірна! Але тут відображається професіоналізм, любов до власної справи та чудове взаєморозуміння.

Поза сценою у кожного з артистів є міцні стосунки. Вікторія Булітко сьогодні знаходиться у статусі нареченої зі своїм коханим Кирилом Поповичем, який зробив їй пропозицію на початку року. А разом пара вже кілька років. А зі своєю законною дружиною Євген Сморигін у стосунках значно довше. У пари навіть є троє прекрасних дітей.

До слова, одним з найпопулярніших спільних номерів Сморигіна та Булітко є їхня пісня про життя однієї щасливої сім’ї. Цьому номеру вже виповнилося 8 років, а це вкотре доводить, що з самого початку проєкту гумористи чудово працювали разом.

Вікторія Булітко та Євген Сморигін разом виступають на сцені з жартівливою піснею про сім'ю
Вікторія Булітко та Євген Сморигін разом виступають на сцені з жартівливою піснею про сім’ю

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.