Камалія вперше назвала причину розлучення з мільярдером Захуром, і це не падчерка: “До ненависті один крок”

Найбагатша співачка України Камалія зізналася, чому насправді відмовилася від шлюбу з Мохаммадом Захуром і пішла. Причина не в його дочці.

Публіка та преса запідозрила, що в родині зірки неладне після інтервʼю для каналу 1+1. Саме тоді співачка вперше висловила претензію до благовірного, і до того ж на всю країну. Напевно, вперше за багато років, якщо не за увесь шлюб.

Коренем проблеми була падчерка співачки Таня та небажання мільярдера підтримувати свою дружину у конфлікті з нею. Камалія заявила, що чоловік підтримав дочку, а не дружину. Вже через декілька днів артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram підтвердження розлучення. Однак, причину не назвала, через що неофіційно нею вважали розлад з Танею Захур.

Камалія розповіла, чому розлучилася з Мохаммадом Захуром

Камалія розповіла, як зустріла Захура та з ким була у стосунках до нього
Камалія розповіла, чому розлучилася з Мохаммадом Захуром

І лише через рік зірка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла, що саме послужило реальною причиною для рішення розстатися та піти окремими дорогами. На даний момент мільярдер проживає в Лондоні. Артистка залишилася в Україні.

За словами Камалії, вона більш схильна до терпіння, але не любить тиск. Мільярдер її образив, що призвело до завершення кохання.

“Я більше можу терпіти, ніж аб’юзити. Коли на мене починає тиснути чоловік, я закриваюся і просто тікаю. Мене досить образити словом, щоб я пішла. Ну, як і трапилося з Захуром, – заявила Камалія у своєму інтервʼю. – Я можу давати шанс, скажемо так, але я ще за собою можу помічати те, що від кохання до ненависті один крок. Все перевертається, і в мене йде відторгнення”

Цікаво, що пара розлучилася за шаріатом. Тому невідомо, чи взагалі вони були розписані. Ділити майно вони не стали. Тим паче, що регулярно бачаться заради дітей та проводять разом час.

На даний момент двійнята пари проживають та навчаються в Лондоні. Дівчата дуже хочуть додому в Україну, але не можуть реалізувати цього бажання, так як батько наполягає на повній безпеці для них.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.