На шикарному джипі з Києва до Варшави: Даша Квіткова показала свій розкішний “трансфер” з України в аеропорт

Колишня жінка головного редактора чоловічого журналу XXL Нікіти Добриніна, Даша Квіткова, з шиком курсує з Києва до аеропорту у Варшаві. Для поїздок вона обирає шикарний джип.

Українська блогерка-мільйонниця, ексдружина шоумена Нікіти Добриніна, інфлюенсерка та бізнесвумен Даша Квіткова знову вирушила на відпочинок. Зовсім нещодавно вона разом із своїм сином, нянею та іншими подругами, які теж мають дітей, відпочивали на морі в Іспанії. Не встигли вони повернутися до Києва, як блогерка вирішила знову податися в подорож. Але цього разу без дитини і лише з однією своєю коліжанкою. Яка мета стоїть за цією поїздкою, крім відпочинку, невідомо. Утім Дарія вже встигла поділитися тим, як вона дісталася з Києва до Варшави.

Не потягом, а на великому, шикарному і дорогому джипі Даша Квіткова разом із подругою їздить з Києва до самої Варшави, щоб звідти мати можливість полетіти куди завгодно. Зірка не обирає потяг, навіть не віддає перевагу вагонам підвищеного комфорту, а все таки більше полюбляє персональний автотрансфер. Такими ж комфортабельними джипами любить їздити і українська телеведуча та журналістка Маша Єфросиніна та відомий співак Макс Барських.

Даша Квіткова показала, як добирається з Києва у найближчий аеропорт
Даша Квіткова показала, як добирається з Києва у найближчий аеропорт

У своїй stories в соцмережі Instagram Даша Квіткова розповіла, що вони з коліжанкою їдуть знову робити “заворушку” і цікавий факт: вони вперше їдуть лише вдвох у відпустку. Ще вона додала, що їх дорога у великому джипі була максимально комфортною. В автомобілі була якісна питна вода, зарядні пристрої, вологі та сухі серветки, а ще доступний wi-fi.

Цього разу у дорогу без дитини колишня дружина Нікіта Добриніна поїхала взявши з собою книгу Колліна Гувера “9 листопада”. До цього вона читала ще дві попередні книги цього автора, які згодом всі були розпродані. Ще дорогою вони з коліжанкою вирішили питання по роботі, які залишилися, а потім подивилися фільм. У Варшаві Даша Квіткова зупинилися у готелі, щоб мати можливість перепочити перед вильотом. А вже вночі прибула до аеропорту.

Схожі статті

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?

Ну то й що, що йому — 90, а їй — 38: віражі долі Григорія Чапкіса, який одружився вчетверте перед смертю

Кажуть, що кохання не залежить від віку, і одна доросла людина може полюбити іншу навіть при значній різниці в роках. Але чи можна назвати останні у житті стосунки Григорія Чапкіса щасливими?

Ротару вирішила не стояти осторонь і вразила важливим рішенням: вийде на сцену заради цього чоловіка

Ротару вирішила не стояти осторонь і здивувала важливим рішенням вийти на сцену заради чоловіка. Хто він і коли можна буде побачити концерт?