Ну то й що, що йому — 90, а їй — 38: віражі долі Григорія Чапкіса, який одружився вчетверте перед смертю

Кажуть, що кохання не залежить від віку, і одна доросла людина може полюбити іншу навіть при значній різниці в роках. Але чи можна назвати останні у житті стосунки Григорія Чапкіса щасливими?

Український хореограф Григорій Чапкіс був надзвичайно талановитою і працьовитою людиною. Все з 7 років він почав вперше заробляти гроші. Багаторазово в житті хореографу доводилося долати різноманітні труднощі. Але він ніколи не здавався, завжди йшов перед і цим притягував до себе людей. Не даремно він аж 4 рази був одружений! Причому останній шлюб у Григорія розпочався аж у 90 років! Але, на жаль, був недовгим.

З 4 дружиною хореограф познайомився в ювелірному магазині. Там Чапкіс закашлявся, а директорка, помітивши це, люб’язно запропонувала йому таблетку. Наступного ранку вона зателефонувала, щоб поцікавитися станом артиста. Саме так розпочався роман Григорія з дівчиною, молодшою за нього аж на 52 роки.

Хореограф Григорій Чапкіс зі своєю 4 дружиною, молодшою на 52 роки
Хореограф Григорій Чапкіс зі своєю 4 дружиною, молодшою на 52 роки

Багато хто був упевнений, що жінка з ним виключно через гроші. На це Чапкіс відповідав, що його обраниця заробляє більше, ніж він, та не потребує фінансової підтримки. Зрештою він вирішив одружитися з дівчиною у вересні 2020 року. Хореограф говорив, що він сподівається бути з новою дружиною до кінця своїх днів. Зрештою так і сталося. Але аж надто швидко.

Нагадаємо, що Григорія Миколайовича не стало 13 червня 2021 року. Це стало величезною втратою для українського шоубізнесу, в якому Чапкіс був дуже вагомою постаттю. Це дивно, але й сьогодні, за 3 роки після поховання, на могилі хореографа досі немає пам’ятника.

Могила Григорія Чапкіса, на якій досі відсутній пам'ятник хореографу
Могила Григорія Чапкіса, на якій досі відсутній пам’ятник хореографу

Ні остання дружина, ні діти від попередніх шлюбів не потурбувалися про це питання. У 2023 році місце поховання навіть не було залите бетоном. Така байдужість людей, яких Григорій вважав найріднішими та кому не жалів нічого, дуже засмучує.

Схожі статті

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?

Ротару вирішила не стояти осторонь і вразила важливим рішенням: вийде на сцену заради цього чоловіка

Ротару вирішила не стояти осторонь і здивувала важливим рішенням вийти на сцену заради чоловіка. Хто він і коли можна буде побачити концерт?