Через 11 років після смерті чоловіка Огіра Тіна Кароль отримала пропозицію руки і серця: публічно і впевнено

Через 11 років після прощанням з коханим чоловіком Євгеном Огіром Тіна Кароль отримала публічну пропозицію руки і серця. Як і що відповіла зірка?

Після смерті чоловіка Тіна Кароль пронесла через всю свою творчість та сценічну кар’єру величезний біль. Він став натхненням, але так само робив життя безжалісним. Співачка зізнавалася, що взагалі не хотіла продовжувати своє існування, але наявність маленького сина тримало її міцно на ногах.

Врешті-решт, пройшло 11 років після смерті Євгена. Артистка не тільки живе далі, але і навіть говорить про свою готовність вступити у нові стосунки. Про нові романи і зірки відомостей немає. Хіба що чутки про її інтрижки. Але деякі чоловіки не просто готові ризикувати, а швидко пробують удачу на смак.

Тіна Кароль отримала пропозицію руки і серця і дала відповідь публічно

Стилісти назвали найгірші образи 39-річної Тіни Кароль
Тіна Кароль отримала пропозицію руки і серця і дала відповідь публічно

Нещодавно артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відповіді на питання від своїх шанувальників. Спочатку у Тіни поцікавилися, чи збирається вона оприлюднити інформацію про те, що вийшла заміж, якщо це станеться. Співачка заявила, що не буде про це розповідати.

Цікаво й те, що один із шанувальників освідчився Тіні Кароль. Однак вона запевнила, що це потрібно сприймати як жарт.

“Ця ваша пропозиція вона необдумана. Це виглядає, як колись дарували троянського коня: там ще ті були скелети в ньому”, – пожартувала Тіна.

Тіна Кароль отримала пропозицію руки і серця і дала відповідь публічно. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нагадуємо, впродовж декількох років співачку підозрювали у романі з Ігорем Коломойським. Подейкували, що саме завдяки йому вона отримувала найкращі пропозиції від телеканалу 1+1. Так само з’являлися плітки на рахунок її любовного зв’язку з власним хореографом, а також менеджером. Усі вони не підтвердилися, хоча до мережі навіть потрапляли кадри, на яких поп-діва прогулювалася містом під руку з кавалером.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.