Мозгова та Пономарьов уперше прокоментували камінг-аут 30-річної доньки Зої – що сказали тато з мамою?

Після камінг-ауту 30-річної Зої Мозгової її батьки відреагували по-різному. Співак Олександр Пономарьов трохи розгубився, а мати-продюсерка повністю підтримала.

Наприкінці липня старша дочка Олени Мозгової – 30-річна Зоя Мозгова несподівано зробила камінг-аут та повідомила, що зустрічається з дівчиною на ім’я Юлія. За кілька днів в Інстаграм доньки продюсерки з’явився новий пост, у якому вона розповіла про реакцію аудиторії на її відверте зізнання. Зокрема стало відомо, як відреагували на камінг-аут дочки її батьки – мама продюсерка Олена Мозгова та прийомний батько – Олександр Пономарьов.

Варто зазначити, що артист неохоче говорив про орієнтацію доньки. У коментарі ЖВЛ Пономарьов відбувся кількома загальними фразами – “ця історія не зовсім зараз комфортна” і “кожен вибирає свій шлях та та своя дорога…”.

Мозгова та Пономарьов уперше прокоментували камінг-аут 30-річної доньки

Мозгова та Пономарьов уперше прокоментували камінг-аут 30-річної донькиЩодо мами – Олени Мозгової, то продюсер повністю підтримала доньку. Про це вона написала у коментарі під постом, у якому Зоя розповідала про реакцію аудиторії на її камінг-аут. Як з’ясувалося, багато хто відреагував нормально, але частина людей почали “хейтити” і засуджувати дочку Мозгової. Мало того, образи отримували члени сім’ї.

Олена Мозгова порадила Зої не звертати увагу на “хейтерів”, оскільки всі з них “нещасні люди”, які за відсутності свого особистого, наповненого та цікавого життя, лізуть у життя інших людей. Продюсер побажала старшій дочці щастя та пообіцяла, що завжди буде поруч з нею.

Мозгова та Пономарьов уперше прокоментували камінг-аут 30-річної доньки
Мозгова та Пономарьов уперше прокоментували камінг-аут 30-річної доньки

Нагадаємо, що окрім Зої, Олена Мозгова має спільну дочку з Олександром Пономарьовим – 26-річну Євгенію та 8-річну Соломію від співака Девіда Аксельрода. Як відреагувала на камінг-аут сестри рідна дочка Пономарьова – Женя, наразі невідомо. Можливо, дівчина написала все у особистих повідомленнях. А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.