Краще цього не бачити: блогер злив танці зрадниці Ані Лорак – в Мережі кажуть: “Дерев’яний Буратіно”

Після того, як блогер Богдан Беспалов злив танці Ані Лорак, мережа вибухнула від коментарів. Як реагували шанувальники на "плавні" рухи недозірки?

Співачка Ані Лорак, яка так і не змогла підібрати слів, щоб чітко висловити свою позицію щодо війни у ​​рідній країні, спокійно продовжує жити у Москві. За своє зрадницьке мовчання артистка отримала чимало “бонусів”. Наприклад, Лорак регулярно з’являється на федеральних каналах, а також збирає концерти. Напередодні Кароліна Куек (справжнє ім’я Лорак) засвітилася разом із дочкою Сонею та новим коханим – іспанським інструктором з йоги Ісааком Віджраком, який з недавніх пір працює в її команді, на фестивалі в Баку. Про це співачка відразу поділилася в Інстаграмі. Там Лорак оприлюднила відео, на якому вирішила показати свою пластику.

“Чарівність бути жінкою відбувається, коли наші тіла та душі вільні”, – підписала публікацію Кароліна.

Популярний український блогер Богдан Беспалов, який стверджує, що знає всі таємниці зірок, перепостив ролик у себе на сторінці, щоби якнайбільше співвітчизників Лорак з різних куточків світу змогли побачити цей шедевр.

Коментарі не змусили на себе довго чекати:

“Будь ласка, не показуйте її! хай там на росії нею насолоджуються!”, “Всі життя одні і ті ж рухи на сцені”, “Дерев’яний Буратіно”,- писали в Мережі.

До речі, подібних коментарів було достатньо під публікацією Лорак.

“Стільки років на сцені, а танцювати так і не навчилася…”, “У лорак завжди такі важкі кисті, руки…”, “Неєєєт…Краще не треба.”, “Танці це явно не твоє, Тіна набагато пластичніше і натуральніше рухається” , – висловлювали свою реакцію на танці Лорак користувачі Мережі.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.