Розмір ноги – не 40-й, як у Брежнєвої: LOBODA показала свої ідеальні пальчики з педикюром, який став трендом

Співачка Світлана Лобода уважно стежить не лише за модними трендами в одязі, а й у зачісках, макіяжі та навіть у манікюрі та педикюрі. Особливо коли це красиво виглядає на її ідеальних пальчиках.

Знаменитості завжди ретельно підбирають одяг, зачіску та макіяж, перш ніж з’явитися на публіці. Багато артисток годинами проводять зі стилістами, підбираючи собі образи. Так, напередодні співачка Світлана Лобода поділилася відео, де показала, як прибула на свій концерт у Таллінні (Естонія). Перед 14 тисячами глядачів артистка з’явилася в дуже зухвалому і екстравагантному образі, який складався з чорної відкритої сукні з ліфом і високим розрізом, декорованим масивним камінням. Доповнили аутфіт плащ, який був накинутий на плечі та темні окуляри.

Вже після виступу артистка оприлюднила “сториз”, де показала, як сидить у якомусь приміщенні у кріслі у звичайних джинсах. Одна нога лежжала на дивані. Тут же впадає у вічі  ступня співачки з красивим темним педикюром. Відзначимо, що чорний та темно-коричневий лак на ногах – головний тренд літа 2024 року.

Світлана Лобода похвалилася модним педикюром
Світлана Лобода похвалилася модним педикюром

До речі,  раніше в Мережі часто обговорювали ноги Лободи, які на деяуих фото виглядали дуже масивно. Насправді, у Світлани мініатюрна ступня 38-го розміра, чого не скажеш про її колегу за гурту”ВІА-Гра” Віру Брежнєву, яка носе 40-ий розмір взуття.

Багато хто здивується, але співачки далеко не маленька ніжка. Якось навіть Віра торкнулася теми своєї “не витонченої” ступні і зізналася, що у багатьох її колег навіть виникають комплекси з цього приводу. Однак найбільше її обурило, коли великий розмір ноги стає предметом “хейта”. Артистка не розуміє, як можна критикувати людей через те, що не можна змінити – ні збільшити, ні зменшити

ВІра Брежнєва
ВІра Брежнєва

«Ми народжуємось із певним набором даних. Це наші дані. Подобаються вони комусь чи ні», – висловлювалася зірка.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.