Руками прямо з банки: Полякова показала, як правильно потрібно їсти соковиті помідори – Фреймут не оцінить

Популярна співачка Оля Полякова змінювала наряди, готувала солені помідорки і морську рибу з часником. А ще показала, як правильно потрібно їсти помідори.

Такого не побачити на телеекранах телевізорів, а лише в особистій stories популярної української співачки Олі Полякової в соцмережі Instagram. А саме те, як вона з великим задоволенням і апетитом смакує соковиті помідорчики. Робить це співачка прямо зі скляної банки, до того ж просто руками, без жодних приборів. Це сталося під час того, як вона знімала свою особисту кулінарну програму. Оскільки підписникам Олі Полякової дуже “заходять” відео на яких вона саме готує їсти, а не робить щось інше.

“Готую для Вас нові випуски моєї “готовки”. Знаю, що Ви дуже хотіли рецепт помідорчиків із соусом табаско. Так от зараз я знімаю Вам рецепт. І ще багато прекрасних рецептів”, – поділилася інформацією про свої зйомки та справи співачка.

Оля Полякова показала, як правильно потрібно їсти помідори з банки
Оля Полякова показала, як правильно потрібно їсти помідори з банки

Також Оля Полякова влаштувала опитування, щоб заінтригувати своїх читачів тим, що саме вона готує далі (крім помідорчиків, ред.). Під час зйомки на її столі стояли солодкий перець, баклажани, лід кубиками, вода з лимоном та ціла “миска” руколи. Ще виднілася морська риба, яка лежала у формі для випікання, а під нею “подушка” з помідорчиків і шматочками часнику. Трішки потрапило в об’єктив камери і те, як цю рибку зірка витончено поливала оливковим маслом.

Під час зйомок кулінарної програми співачка тричі змінювала свій наряд. І виглядала вона зовсім не так, як переважна більшість українських господинь за “плитою” вдома. З самого початку вона була у легкій білій літній сукні, яка чудово підкреслювала її струнку фігуру. Низ сукні зроблений із мережевих смужок, які розташовані згори до низу у вертикальному положенні. А верх вбрання — однорідна біла тканина. У цьому вбранні вона точно готувала помідори.

Оля Полякова показала, як правильно потрібно їсти помідори з банки
Оля Полякова показала, як правильно потрібно їсти помідори з банки

А ось в дуже цікавій чорній сукні, злегка вільного крою, та цікавим чорним капелюшком, співачка бавилася великою кількістю руколи. У цій сукні Оля Полякова була просто неймовірною. Для цих зйомок вона обрала легкий денний макіяж, який злегка лише підкреслював красу зірки і не більше.

Не обійшлося і без кота, схожого на тигра (порода тойгер), який крутився вже біля готової банки з соленими помідорчиками. Зйомки програми імовірніше всього, що проходили в Полякової вдома, біля Дніпра. Адже там вона мешкає разом із своєю родиною на своїй віллі.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.