“Вилив бруд”: після конфлікту з Олександром Пономарьовим Олена Мозгова прямо заявила, що думає

Після непростої ситуації з колишнім чоловіком Олександром Пономарьовим Олена Мозгова прямо заявила, що думає. Що насправді відбувається у житті продюсерки?

Як відомо, Олена Мозгова також активно веде свої соціальні мережі, але здебільшого у Facebook. Там зірка розповідає про все, що її турбує та викликає певні емоції.

Зокрема, саме там прозвучала її заяву на рахунок колишнього чоловіка Олександра Пономарьова. Співак дав ексклюзивне інтерв’ю через 20 років після розлучення з продюсеркою і вперше звинуватив її у подружній зраді. За минулою версією, Олена Миколаївна вирішила розірвати шлюб через закоханість в іншого. Тоді вона завіряла публіку, що фізичного контакту не було.

Але Олександр Пономарьов через багато років заявив протилежне, чим викликав бурхливу реакцію колишньої дружини. Вона заявила, що Пономарьов може її забути, а у своїх діалогах журналістами йому варто пригадувати інших жінок, котрих в нього було вдосталь.

Олена Мозгова зробила публічну заяву про своїх ворогів

Олександр Пономарьов з Оленою Мозговою та донькою
Олена Мозгова зробила публічну заяву про своїх ворогів

Олександр Пономарьов так і не відповів на це, але Олена Миколаївна через 2 роки знову пригадала даний інцидент і заявила, що сторінка зі співаком для неї назавжди закрита, і вона викреслює його зі свого життя.

А нещодавно Мозгова знову вразила своєю твердою позицією по відношенню до тих людей, які пішли проти неї, або ж сильно її розчарували. Вона розказала, як від плачує своїм ворогам.

“Я ніколи не відплачую своїм ворогам і недоброзичливцям “на зло”! Я роблю це із задоволенням і від душі”,

При цьому Олена Миколаївна не побажала уточнювати, кому саме був присвячений даний пост. Але не виключено, що вона могла мати на увазі саме Олександра Пономарьова.

Раніше зірка розповідала, за яким принципом насправді дія, коли їй доводиться мати справу з нечесними людьми. Цікаво, що той випадок також міг мати прямий зв’язок зі скандалом з приводу розлучення.

“Якщо на вас хтось вилив “бруд” – перетворіть її на лікувальну й продовжуйте жити так, як ви хочете”, – радила вона.

Схожі статті

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?