Полякова вперше висловилася про “сварку” з Єфросиніною та чому вони не працюють разом: “Щось там кудахчуть”

Оля Полякова вперше прокоментувала чутки про те, що в неї з Машею Єфросиніною негаразди у стосунках. Через що зупинилася їхня співпраця? Докладніше у матеріалі.

Робота Олі та Маші над спільним проєктом була настільки плідною, що швидко принесла шалені результати. Але там де популярність є велика кількість пародій.

Так само зірки зіштовхнулися з тим, що їхній задом швидко втратив свою оригінальність, а на просторах мережі з’явилася надзвичайна кількість копій шоу. Тим не менш, Оля Полякова впевнена, що їм вдасться зберегти свою аудиторію та залишитися в топі.

Однак, це буде надзвичайно складно зробити, якщо немає нових випусків. Публіка запідозрила, що насправді це відбувається через конфлікт між співачкою та ведучою. Але ніяких зовнішніх ознак того, що вони не спілкуються між собою не було. Зокрема, вони взаємодіють в соціальних мережах.

Оля Полякова прокоментувала чутки про конфлікт з Машею Єфросиніною

Оля Полякова розповіла, що її чоловік Буряковський думає про зовнішність Маші Єфросиніної
Оля Полякова прокоментувала чутки про конфлікт з Машею Єфросиніною

Оля Полякова прокоментувала інформацію на рахунок імовірного конфлікту та завірила, що насправді їм немає чого ділити з Марією і проблема полягає у зовсім іншому.

“Трошки на паузі. Ми збираємося їх трошки переробити в якомусь новому форматі. Ви ж бачите, що всіпочали повторювати ці “Дорослі дівчатка” і щось там кудахчуть”, – заявила співачка.

Окрім того, Оля Полякова заспокоїла своїх шанувальників та завірила, що вони з телеведучою прекрасно спілкуються, і на даний момент в них все добре.

“На якій темі ми могли побити горщики? Що нам ділити з Машею? Ми добре спілкуємося. Вона у мене буває вдома”

Нагадуємо, що не так давно Маша розповіла про свій конфлікти з Юрієм Горбуновим, з яким дружила багато років. Але причину не розкрила. В свою чергу журналіст також не захотів пояснювати, що між ними сталося, а заявив, що розкласти все по полицям має той, хто заявив про це на публіку.

Досі незрозуміло, що між ними сталося, однак примирення не відбулося. І це попри роки товаришування та спільної роботи.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.