Питають “ціну за ніч”: Світлана Лобода у лакованих підборах залізла на ліжко в готелі, а її – сфотографували

Співачка з України Світлана Лобода зробила зйомку, яка чимось схожа на фотосесію Мадонни. Але такий контент зрозуміли не всі і просто почали засипати її коментарями.

Переважно російськомовна співачка, але заслужена артистка України Світлана Лобода, опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram фотосессію, яка викликала дещо різноманітні емоції в її підписників. Зйомка дещо відверта, як і сама співачка. Все відбувалося в номері готелю з приглушеним світлом на двоспальному ліжку з білосніжною постільною білизною. Саме туди в одному топі, тоненьких капронових колготках і лакованих підборах вилізла Світлана Лобода. Плюс до всього на її взутті видніються яскраві стрази.

На деяких фотознімках зірка взагалі лежить обличчям у ковдру, а з ліжка звисають лише одні ноги. Здається, що це імітація того, як виглядяє жінка після довгої та нічної гулянки десь в барі готелю. Для зйомки Світлана Лобода дещо підстригла своє волосся, а ще зробила його кучерявим. Як і раніше, вона залишається блондинкою. А ось макіяж зробила вечірній. Очі максимально виразно підведені та нафарбовані більше темними відтінками тіней, туші, підводки та олівців. Губи вона нафарбувала темно-червоною помадою, наближеної навіть більше до кольору бордо. Ще знаменитість виразно підвела і виділила їх олівцем.

Свої світлини Світлана Лобода підписала коротко: “поки молода”. І дійсно, така фотосессія не залишилася без уваги читачів. Одна з підписниць зірки, імовірніше всього, що позаздрила її красі, залишила наступний коментар: “А де ціна за ніч? Аж занадто відверто для публічної людини!”. Далі понеслись коментарі такого ж формату. Насамперед, скільки нині вартують українки і чи дійсно вони такі ж доступні. Хтось назвав таку зйомку вульгарною (особливо насичено-нафарбовані губи співачки). Або, що зірка не така вже нині і молода.

Утім, крім негативних коментарів було чимало і позитивних відгуків. Чимало людей оцінили красу Світлани Лободи, назвавши її чарівною, богинею, або навіть Божественною бестією. А хтось від краси співачки навіть відверто сходить з розуму та просто шаленіє. Один чоловік зробив просто вражаючий комплімент, написавши: “Чимось схоже на фотосесію Мадонни”.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.