Чому Людмила Барбір та Сенічкін вже ніколи не будуть разом? Ведуча розкрила правду про їхні стосунки

Чому зірки ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Людмила Барбір та Руслан Сенічкін вже ніколи не будуть разом? Ведуча розкрила правду про їхні взаємини.

Тандем Людмила Барбір та Руслана Сенічкін виявився настільки вдалим, що у мережі майже одразу почали пости чутки про імовірний роман між ними. Повне взаєморозуміння на сцені, риси характеру, що доповнюють одне одного, шанобливе ставлення ведучих, обійми, — усе це лише наштовхувались на думку, що є дещо більше, ніж робота разом.

І глядачі не помилялися. Хіба що, не туди дивилися. Людмила Барбір та Руслан Сенічкін все ж таки дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіли про те, що насправді між ними відбувається.

Людмила Барбір та Руслан Сенічкін розповіли, чи дійсно між ними роман

Услан Сенічкін та Людмила Барбір з'явились разом у Володимирському соборі
Людмила Барбір та Руслан Сенічкін розповіли, чи дійсно між ними роман

За словами зірок, впродовж тривалої співпраці вони стали дійсно близькими друзями. Людмила та Руслан проводять час не тільки в студії, але й поза нею. Зірки можуть вийти разом на філіжанкою кави або навіть організувати поїздку. Так само, їм доводиться час від часу проводити корпоративи, а це тижневі поїздки.

Що ж стосується любовних почуттів: вони вже ніколи не будуть разом. А все тому, що хоча Людмила Барбір заміжня. Можна було б припустити, що все попереду. Але Руслан в свою чергу говорить про те, що взагалі не зацікавлений у створенні сім’ї та серйозних стосунках.

Як і його колега Єгор Сенічкін повністю занурений у свою роботу, і вона займає купу часу. Родина в нього є: матір та сестри. Він їх надзвичайно любить і відчуває, що цього достатньо. Дружину чоловік собі не шукає, і на даний момент досі вільний.

Людмила Барбір кохає свого чоловіка та виховує від нього сина Тараса. Зараз вони постійно знаходяться в розлуці, так як обранець телеведучої захищає Україну. Людмила терпляче його чекає вдома.

Необхідно відзначити і той факт, що найкраща хімія найкраща хімія часто відбувається між тими, хто у житті не планує зближуватися. І це прекрасний кроки для збереження необхідної енергетики в студії.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.