Кожен день міняє жінок: шоумен-ловелас Юрій Горбунов засвітився ще з однією відомою на всю країну блондинкою

Відомий ведучий і шоумен України Юрій Горбунов майже два дні поспіль публікує світлини в своїй stories з різними блондинками. І одна, і друга — відомі люди в нашій країні.

Знаменитий шоумен і коханий чоловік ведучої програми “Світське життя” Катерини Осадчої, Юрій Горбунов, засвітився на фото ще з однією дамою-блондинкою. Минулого разу це була акторка театру та кіно Катерина Кузнецова, яка виконала безліч провідних ролей в українських серіалах та фільмах. До речі, минулого разу — це буквально позавчора, 6 серпня. А вже сьогодні, 8 серпня, в своїй stories в Instagram шоумен виклав і опублікував нову світлину. І цього разу з українською акторкою та телеведучою Лілією Ребрик.

Якщо на світлині з Катериною Кузнецовою Юра Горбунов поставив три смайлики у вигляді червоних троянд, то свою появу на фото з Лілею Ребрик, а також її донечкою, він ніяк не прокоментував. Єдине що — він зробив посилання на її сторінку в Instagram, щоб його підписники перейшли за цим посиланням і всі точно знали, що це саме Лілія Ребрик.

Шоумен Юрій Горбунов засвітився ще з однією відомою блондинкою
Шоумен Юрій Горбунов засвітився ще з однією відомою блондинкою

Що з Катериною Кузнецовою, що з Лілею Ребрик, Юрій Горбунов у обох випадках фотографувався у білій сорочці. Утім на фото з Лілею ґудзики його сорочки (кілька ґудзиків) були розстебнуті. Загалом дуже сильно помітно, ніби Юрій Горбунов і Лілія Ребрик просто хороші, давні товариші. І вони явно були раді побачити один одного, і пересіктися хоч на кілька хвилин, враховуючи “загружений” графік у їхньому житті.

Нині Лілія Ребрик багатодітна мама. Зі своїми діточками вона проводить чимало часу, дбає про їх розвиток, належне виховання і здорове харчування. Всі троє дітей — донечки. Лілія Ребрик не лише чудова мама, любляча дружина, а ще й встигає будувати кар’єру та проводити різні важливі соціальні заходи.

Схожі статті

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?

Ну то й що, що йому — 90, а їй — 38: віражі долі Григорія Чапкіса, який одружився вчетверте перед смертю

Кажуть, що кохання не залежить від віку, і одна доросла людина може полюбити іншу навіть при значній різниці в роках. Але чи можна назвати останні у житті стосунки Григорія Чапкіса щасливими?

Ротару вирішила не стояти осторонь і вразила важливим рішенням: вийде на сцену заради цього чоловіка

Ротару вирішила не стояти осторонь і здивувала важливим рішенням вийти на сцену заради чоловіка. Хто він і коли можна буде побачити концерт?

Що сталося з Катею Великою з “МастерШеф” після розлучення з чоловіком-мільйонером – тепер суцільна любов

Найбагатша учасниця проекту "МастерШеф" Катя Велика після того, як повідомила про розлучення з чоловіком, світиться від щастя поряд із милим красенем з дуже модною зачіскою.

Легенда українського футболу Андрій Шевченко повідомив про велику втрату: “Вічна пам’ять”

Світова зірка футболу Сальваторе "Тото" Скіллачі за своє життя забив більше 400 голів, став учасником проєкту "Безлюдний острів" і був свідком у справах проти італійської мафії.

Нікітюк і Притулі він не по зубах: новий ведучий шоу “Хто зверху?” Богдан Буше “придбав Rolex” на пів руки

"Шикарний" годинник криптоінвестор Богдан Шелудяк знайшов на Полтавщині. До того ж, в одному з українських сіл. Ведучий запевнив, що гарно жити не заборониш.