Тонна косметики та інша зачіска: alyona alyona після Євробачення-2024 кардинально змінила імідж (фото)

Популярна реперша alyona alyona, яка представляла Україну на Євробаченні у 2024 році, після конкурсу вирішила трохи поекспериментувати зі стилем.

Хіп-хоп та реп-виконавиця Олена Савраненко, яка виступає під псевдонімом alyona alyona, вже давно відома в Україні. Дівчина увірвалася до шоу-бізнесу і відразу ж зайняла в ньому свою нішу. Репертуар і сам образ Альони був настільки незвичайним і унікальним, до того ж кардинально відрізнявся від того, що було раніше. Із самого початку співачка активно просувала ідею бодіпозитиву, чим ще більше привертала увагу.

alyona alyona після Євробачення-2024 кардинально змінила імідж
alyona alyona після Євробачення-2024 кардинально змінила імідж

Зараз у alyona alyona величезна армія шанувальників, близько півмільйона людей уважно стежать за артисткою в Інстаграм. А у 2024 році реп-виконавиця разом зі своєю колегою та подругою Jerry Heil, після перемоги у національному відборі, вирушила представляти Україну на Євробаченні. У Швеції дівчата посіли третє місце.

alyona alyona після Євробачення-2024 кардинально змінила імідж
alyona alyona після Євробачення-2024 кардинально змінила імідж

Після повернення alyona alyona з головою поринула в роботу, а також почала експериментувати зі своїми образами. Мабуть, артистка хоче трохи відійти від образу бунтарки стати більш жіночнішою? Так, напередодні у мікроблозі артистки з’явилися цікаві фотографії, на яких вона з’явилася у дуже незвичайному для себе стилі.

У кадрі alyona alyona позувала при повному макіяжі з тоном, тінями та стрілками, виконаним у ніжних бежевих тінях. Її волосся було розпущене і накручене хвилями. Образ складався з парків гірчичного кольору та з безліччю кишень, декорованих ланцюгами. Доповнили образ широкі темні штани. Завершивши аутфіт стали масивні прикраси.

Новий аутфіт вразив фанатів, які відразу стали обсипати alyona alyona компліментами. Сама артистка вже встигла висловиться про свою трансформацію. За словами реп-виконавиці, зміни відбуваються в її житті щодня, тому вона сама хоче постійно змінюватись зовні залежно від того, що оточує її та що відчуває вона на даний момент.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.