Окуляри “метеликом”, товсті підбори і перламутровий піджак: ведучу Машу Єфросиніну помітили на вулицях Києва

Будь-хто мав можливість побачити відому телеведучу Машу Єфросиніну прямо серед вулиці у Києві. Зірка так загулялася і втомилася, що вирішила присісти відпочити на сходах.

Популярну українську телеведучу, журналістку та авторку і ведучу проєктів на “YouTube” Машу Єфросиніну можна з легкістю побачити на вулицях Києва. А саме те, як вона сидить на сходах, якогось закладу, у перламутровому піджаку, на товстих підборах (зроблених під стиль “дерева”) та в окулярах у формі “метелика”. Як саме зірка виглядає нині, вона показала на нових світлинах, що виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Маша Єфросиніна зробила фотосесію просто на сходах, але якого саме закладу чи де саме це було, вона не розсекретила. Вона презентувала себе в образі ділової та дуже зайнятої бізнес-вумен. Про це говорить все: і діловий піджак із масивними підплічниками, і чорні широкі ділові штани, і елегантні та солідні босоніжки на підборах середньої висоти, а найголовніше — волосся, яке по діловому зібране у “хвіст” і навіть “заколоте” не помітною чорною “гумкою” для зачісок.

 

Свій образ телеведуча довершила різноманітними дорогоцінними прикрасами, насамперед, золотом. Вона обрала масивні і важкі золоті сережки у формі кілець. Це не просто сережки, а ціла витончена ювелірна “картина”. Одна сережка зроблена з двох кілець, які зчеплені одна за одною. Для свого бюстьє Маша Єфросиніна обрала тоненьке, але довге золоте кольє із рівною продовгуватою підвіскою. Свої долоні вона прикрасила двома золотими каблучками.

Цей пост Маші Єфросиніної читачі просто “закидали” позитивними коментарями. Їй написали, що вона є найрозкішнішою жінкою України, дуже стильною, гарною, шикарною та класною. Окуляри зірки назвали просто ідеальними (дуже цікавилися тим, від якого саме бренду). А для когось, Маша Єфросиніна стала справжньою королевою!

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.