51-річний Олександр Пономарьов зізнався, що став батьком первістка 31-річної Яремчук: “Ось така історія”

51-річний Олександр Пономарьов зізнався, що став батьком первістка Марії Яремчук. Як це сталося і чому зірки довго мовчали про те, що їх об'єднує дитина?

Свого часу новина про можливий роман Олександра Пономарьова та Марії Яремчук наробила чимало шуму. Але співачку відреагувала різко негативно на подібний експеримент виконавця. Адже він у своєму інтерв’ю заявив, що перебуває у любовних стосунках з коліжанкою.

Марія Назарівна одразу спростувала дану інформацію, а Олександр заявив, що просто на той момент вдало пожартував, адже питання на цей рахунок було поставлено 1 квітня. З моменту завершення музичної кар’єри Марія Яремчук пройшло більше п’яти років. За цей час багато що змінилося. Зокрема зірка стала матір’ю. Марія навіть не збиралась розповідати про це, але уникнути зливу не вдалося.

Олександр Пономарьов розповів, як зв’язав своє життя з дитиною Марії Яремчук

Олександр Пономарьов розповів, як зв’язав своє життя з дитиною Марії Яремчук

В мережі поповзли чутки, що татом дитини може бути Олександр Пономарьов, але Марія Яремчук заперечила, і заявила, що не уявляє, як себе почуває справжній батько малюка.

Нещодавно ексклюзивний коментар дав сам Олександр Пономарьов, який підтвердив, що став батьком первістка Марії Яремчук, але народила вона не від нього. З дитиною він має церковні узи: співак охрестив малюка.

“Цікаво, батьком став… П’ять років Марічку не бачив, а скільки почув про себе нового! Я навіть не знаю, як реагувати на це, бо мені незручно перед чоловіком Марічки”, – поділився знаменитість.

Також Олександр Пономарьов заявив, що йому дуже незручно перед батьком хрещеника, а з Марією він не бачився аж 5 років.

“Марічка запросила мене в хресні. Я хрещеним батьком став її дитини. От така історія”

Нагадуємо, нещодавно Марія Яремчук давала ексклюзивний коментар на рахунок можливого повернення на сцену і зізналася, що поки цього не планує через материнство, але не виключено, що це все ж таки станеться, і тоді вона розповість публіці про свої плани.

Схожі статті

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".