“Мені дуже хотілося дитину”: Камалія розповіла про невдалу вагітність перед народженням донечок-двійнят

Відома українська артистка Камалія вперше розповіла про свій прикрий досвід. Виявляється, жінка могла стати мамою набагато раніше, ніж народила двійнят.

Популярна виконавиця Камалія неймовірно пишається своїми донечками-двійнятами Мірабеллою та Арабеллою. Жінка старається виховувати їх в любові. Ба більше, вони з колишнім Захуром навіть не розповіли дівчаткам про розлучення, аби вберегти їх дитячу психіку. Проте, це не єдине що викликає у жінки біль.

Наболівшим, вона поділилася зі Славою Дьоміним під час нещодавнього інтерв’ю. Виявляється, вона могла значно раніше стати мамою, проте доля вирішила інакше. У артистки стався викидень.

Камалія розповіла, що могла б стати матір'ю ще для двох дітей
Камалія розповіла, що могла б стати матір’ю ще для двох дітей

Роки тому, Камалія завагітніла. Так само, в її животику росла пара двійнят. Але їм не судилося побачити цей світ. На останніх термінах вагітності, жінка втратила дітей. Довгий час вона не наважувалася розповісти про цей випадок, адже дуже переживала через втрату.

“Мені лікар казав, що потрібно не зациклюватися і не думати про це. Тому що, коли дуже сильно хочеш, то нічого не виходить. Я одразу занурювалась в роботу”, – розповіла Камалія.

Камалія розповіла, що могла б стати матір'ю ще для двох дітей
Камалія розповіла, що могла б стати матір’ю ще для двох дітей

Проте, Камалія змогла побороти депресію. Звісно не без сторонньої допомоги. Жінка зізнається, що не впоралась би без підтримки рідних. Крім того, вона старалася як найбільше завантажувати себе роботою, аби думати про найгірше просто не вистачало часу.

“Мені дуже хотілося дитину. Хотілося реалізуватися. До останнього було страшно. Але я постійно була на зв’язку з лікарями, все було під контролем”, – пригадала свою другу вагітність співачка.

Камалія розповіла, що могла б стати матір'ю ще для двох дітей
Камалія розповіла, що могла б стати матір’ю ще для двох дітей

Так і сталося, а коли співачка відновилася, вони спробували ще раз. На жаль, довелося просити допомоги лікарів, які зробили виконавиці ЕКЗ. На цей раз вагітність пройшла успішно, але жінку не покидали думки, що все може повторитися. Дійсно, невдалий досвід залишив глибокий відбиток на душі жінки. Тому, наразі її дівчатка, це найбільша винагорода від всесвіту.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.