Дружина Григорія Решетніка розповіла про ревнощі до учасниць “Холостяка”: “Дає сумніватися в своїх почуттях”

Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла про свої ревнощі до романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Чи впливає це на рівень щастя у сім'ї?

Григорій Решетник працює на українському телебаченні більше 15 років. Він присвятив свою кар’єру розважальному формату, що дозволяє йому не тільки заробляти через потужну фанатську підтримку, але й за допомогою корпоративів.

Останні декілька років зірка працює ще більше, але зізнається, що робить це заради своїх дітей, яких вже троє. Григорій вельми сімейна людина сконцентрована на благополуччя власної родини. Його дружина Христина це надзвичайно цінує і допомагає чоловіку в усьому.

Дружина Григорія Решетніка розповіла, чи ревнує чоловіка

Дружина Григорія Решетніка показала, як проводить час, поки чоловік працює
 Дружина Григорія Решетніка розповіла, чи ревнує чоловіка

Але публіку завжди цікавить, чи ревнує вона його. Адже Григорія кожен телевізійний сезон оточує неймовірна кількість красивих жінок. Адже учасниць безумовно підбирають здебільшого за зовнішніми даними, які мають бути яскравими та виразними. Що вже казати про харизму, яка також грає немаленьку роль на кастингах.

Христина нещодавно відповіла на дане питання на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Дружина телеведучого зізналася, що все ж таки приходить на зйомки, тобто переживає, або погляди Григорія не зупинився на інший. І тим не менш, запевняє, що приводу сумніватися в ньому він ніколи не давав.

Дружина Григорія Решетніка розповіла, чи ревнує чоловіка

“Гріша приводу не дає сумніватися в своїх почуттях до мене. Але на зйомках я буваю частенько”

Нагадуємо, що декілька тижнів тому стартував знімальний процес наступного сезону романтичного реаліті, головним героєм у якому буде захисник України Олександр Терен Будько. Програма вже викликала обговорення в мережі, адже в Одесі місце вам вдалося відзняти, як проводилося побачення на Чорноморському узбережжі. Зокрема, у зв’язку з цим було багато жартів, так як молодих людей з усіх сторін оточували українці в купальниках.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.