Кому відкрила своє серце Тіна Кароль після втрати чоловіка Огіра: це не Балан і навіть не відомий олігарх?

Кому відкрила своє серце Тіна Кароль після великого та незабутнього кохання з чоловіком Євгеном Огіром. Артистка розповіла про своє особисте життя.

Останні зізнання Тіни Кароль на рахунок свого особистого життя настільки неоднозначні, що навіть журналісти, які мали задоволення особисто поспілкуватися з артисткою, не розуміють, що відбувається.

Зокрема, нещодавно зірка Люкс FM Євген Фешак поділився думкою стосовно того, що Тіна вже давно могла вийти заміж і просто не поспішає про це розповідати публіці, як і казала.

Але навіть приблизних думок на рахунок того, хто міг стати її обранцем немає. Співачці приписували найрізноманітніші романи. Поговорювали про її зв’язок з олігархом Ігорем Коломойським, і так само підозрювали у романі з Даном Баланом. Ця історія зачепила і колектив артистки: підозрювали всіх, від хореографа до її піар-менеджера.

Кому відкрила своє серце Тіна Кароль

Євген Фешак розповів про друге весілля Тіни Кароль
Кому відкрила своє серце Тіна Кароль

Але Тіна Кароль немає схильності зраджувати своєму слову і зовсім не розташована до того, аби обговорювати публічно свої особисті справи, хоча часто вдається до піару. Зокрема публіка помітила, що у зірки є талант підбирати час для презентації своїх кліпів, які ніби чекають напоготові аби в будь-який момент міг статися реліз.

Нагадуємо, нещодавно Дан Балан відхрестився від своєї любовної історії з Тіною Кароль. Чоловік публічно звернувся до публіки та попросив залишити в спокої цю тему і не чіпати його сім’ю.

Стилісти назвали найгірші образи 39-річної Тіни Кароль
Кому відкрила своє серце Тіна Кароль

Навіть в цей раз співачка вигідно під гадала для себе час і випустила нову композицію, яка отримала дуже багато уваги, зокрема завдяки тому, що молдавський виконавець свідомо чи несвідомо влаштував для Тіни піар.

Сам він продовжує триматися в стороні і взагалі ані слова не каже про свою українську колегу, визнаючи, що ця історія принесла його родині проблеми. Кароль вже на подібні речі реагує дуже спокійно і навіть не проявляє щедрість на коментарі щодо цього.

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.