Закрутилося таємно, але у всіх на очах: ​​як Вакарчук зустрів свою кохану, яка народила йому двох дітей

Святослав Вакарчук вже 3 роки як щасливий батько. Це щастя йому подарувала інша жінка, про яку публіка довгий час і не здогадувалася. Коли все сталося?

Вже 8 років тому Святослава Корчака почали підозрювати у невірності дружині. Однак тоді фанати говорили про його імовірний зв’язок з Христиною Соловій. Вона була єдиною жінкою, з якою артист з’являвся на людях, окрім дружини. Деяких фанатів це дратувало, деяких навпаки цікавило, адже артист взагалі не збирався розповідати про особисте.

Як раптом чоловік зізнається, що розлучився зі своєю дружиною і незабаром стане батьком. Публіка сприйняла дані новини дуже буквально. Хоча існує велика імовірність того, що Вакарчук подав на розлучення вже давно, але не хотів цим ділитися, поки не було такої необхідності.

Коли ж мова зайшла про створення нової сім’ї, необхідно було прояснити ситуацію. У коментарях під публікаціями артиста з’являлися навіть примі звинувачення у зраді.

Святослав Вакарчук розповів про свою нову обраницю

Святослав Вакарчук показав, як змінився за 2 роки
Святослав Вакарчук розповів про свою нову обраницю

Що ж на рахунок його нової дружини? Її особистість вдалося встановити завдяки факту поповнення в їхній сім’ї. Публіка добре пам’ятала, що Святослав співпрацював з пані Євгенією Яцутою, яка якраз виношувала малюка.

Не важко було скласти цей простий пазл. Тим паче, що період народження дитини у Євгенії та Вакарчука також співпадав. Приблизно через рік продюсерка знову з’явилася на публіці з животом. Поповзли чутки про наступне поповнення у Святослава, і він не став заперечувати. Навпаки, команда артиста підтвердила, що він чекає на донечку.

Будь-які сумніви на цей рахунок відпали, а Святослав зізнався, що надзвичайно хотів би проводити час зі своїми дітьми, але немає такої можливості через обставини в країні.

Судячи з усього, Святослав Вакарчук та Євгенія зблизилися під час спільної роботи, адже вони мали факт співпраці. Але насправді залишається лише здогадуватися, коли між ними зародилися почуття, і що було першим: робота чи кохання.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.