Як склалася доля екс-чоловіка Аліни Гросу? Співачка дала йому все, але щастя він знайшов з іншою

Романтична казка, яка обернулася розчаруванням - влучні слова, які описують шлюб відомої співачки Аліни Гросу з бізнесменом Олександром Комковим.

Відома українська співачка Аліна Гросу одна з не багатьох, хто може похизуватися надзвичайно коротким шлюбом. Їх пара з російським бізнесменом Олександром Комковим отримала всі матеріальні блага, які потрібні для комфортного життя, проте цього не вистачило, аби подружжя навчилося жити разом та підтримувати своє кохання.

Не протримавшись й року на спільній території, Аліна оголосила про розлучення. Як запевняла зірка, він сам попросив про паузу, але виявилося, що чоловік проводив цю паузу в компанії іншої. Тому, впускати його назад у своє життя Гросу не вважала за потрібне.

Алана Гросу розповіла, чим зараз займається її колишній чоловік
Алана Гросу розповіла, чим зараз займається її колишній чоловік

Крім того, за словами Гросу, Комков вже не мав тих статків про які знала публіка. Його заможна родина втратила бізнес, тому чоловік знаходився на її повному утриманні. Жінку образило, що після розлучення, Олександр розповідав казки про його вкладення у творчість артистки, адже фактично все було навпаки.

Проте, слова співачки поставив під сумнів друг колишньої родини продюсер Ебаноїдзе. Чоловік заперечив звинувачення Гросу та розповів, що російський бізнесмен отримує доходи від компанії у США. На додаток, чоловік назвав брехнею слова про коханку Олександра. Як він запевняє, Аліна й сама не така свята, як хоче здаватися та ще бувши заміжньою знаходила втіху в ліжку з іншим.

Алана Гросу розповіла, чим зараз займається її колишній чоловік
Алана Гросу розповіла, чим зараз займається її колишній чоловік

В будь-якому разі, історія кохання Гросу та Комкова закінчилася. З моменту розлучення з Аліною не пройшло багато часу, коли бізнесмен знайшов своє щастя в новому шлюбі. Крім того, він став батьком. Особиста сторінка колишнього чоловіка Аліни залишається закритою, а його публічні виступи рідкісні. Єдине інтерв’ю, яке він дав після розлучення, було спрямоване на спростування тверджень артистки.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.