“Відчула зацікавлення з боку чоловіків”: екс-дружина Дзідзьо розповіла про свої стосунки після розлучення

Відома артистка Славія та виконавець Дзідзьо вже три роки, як завершили свої романтичні стосунки. Вперше, жінка зізналася, чи з'явився в її житті новий обранець.

Відома співачка Славія нещодавно поділилася подробицями свого розлучення з Михайлом Хомою і розповіла про нові етапи свого особистого життя. У інтерв’ю для КР.UA, виконавиця підтвердила, що їхнє офіційне розлучення відбулося влітку 2021 року, проте, всупереч  розриву, парі вдалося залишитися у  теплих та дружніх стосунках.

З посмішкою, жінка згадує день їх офіційного розлучення. Славія розповіла, як після оформлення документів, вони разом відзначили цю подію в улюбленому ресторані. Цей момент став для них можливістю не лише завершити цей етап життя, а й зміцнити дружні відносини. Згадуючи той вечір, жінка зазначила, що вони провели в ресторані близько двох годин, не помітивши, як швидко минув час, і навіть отримали від офіціантів сюрприз у вигляді кави та тортика.

Славія зізналася, чи знайшла нове кохання після розлучення з Дзідзьо
Славія зізналася, чи знайшла нове кохання після розлучення з Дзідзьо

На запитання про їхнє спілкування після розлучення, Славія підкреслила, що вони досі часто спілкуються і підтримують один одного. Дзідзьо, за її словами, чудовий друг, який приділяє багато уваги близьким, навіть більше, ніж колись їй, як дружині.

Щодо особистого життя після розлучення, виконавиця зазначила, що відчула інтерес з боку чоловіків. Хоча вона не хоче хвалитися і боїться наврочити, співачка виглядає задоволеною своїм теперішнім статусом.

“У мене все добре, слава Богу. Після розлучення відчула зацікавлення з боку чоловіків. І мені це дуже приємно. Але хвалитися теж не хочу, щоби не наврочити”, – поділилася жінка.

Славія зізналася, чи знайшла нове кохання після розлучення з Дзідзьо
Славія зізналася, чи знайшла нове кохання після розлучення з Дзідзьо

Славія продовжує жити своїм життям, підтримуючи добрі стосунки з Михайлом і відкрито ставиться до нових можливостей в особистому житті. Це свідчить про її зрілість і відкритість до змін.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.