Після розлучення з найбагатшим чоловіком: Катерина Велика з “МастерШеф” показала свого молодого кавалера

Минулого місяця найбагатша учасниця "МастерШеф" Катя Велика розпочала пошуки адвоката з розлучень. А поки що шанувальники надсилають контакти, кулінарка продовжує насолоджуватися життям.

Коли власниця туристичних агенцій та дружина заповзятливого мільйонера, який сколотив свій статок на криптовалюті та інвестиціях, Катерина Велика з’явилася в студії “МастерШеф”, то одразу ж зрозуміли, що увійшла справжня зірка.

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Катерина Велика
МастерШеф. Битва сезонів учасники: Катерина Велика

І хоча вона так і не стала переможницею шоу, незважаючи на те, що брала участь у двох сезонах, а в одному навіть дійшла до фіналу, глядачі запам’ятали її, як найяскравішу, дотепнішу та найгострішу на язик учасницю проєкту, якій, до того ж дуже пощастило із чоловіком. Як стверджувала Катя, у них у сім’ї панує повна гармонія, і вони з Андрієм Великим на одній хвилі. Мабуть, тому новина про її розлучення пролунала для всіх, як грім серед ясного неба.

Катя Велика з чоловіком та дитиною
Катя Велика з чоловіком та дитиною

Так, у 10 липня 2024 року найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика написала посаду, в якій попросила поділитися контактами доброго адвоката із шлюборозлучних процесів.

А поки шанувальники обговорюють новину, жінка не втрачає час даремно і продовжує насолоджуватися життям, про що розповідає в Інстаграм. Так, напередодні Велика показала, як вони разом із сином відпочивали біля басейну, а потім оприлюднила знімок у “сториз”, на якому її 3-річний малюк, як справжній кавалер, дарує мамі квітку.

Катерина Велика з МастерШеф показала свого молодого кавалера
Катерина Велика з МастерШеф показала свого молодого кавалера

“Замість тисячі слів”, – коротко підписала фото Катя Велика.

Зазначимо, що зірка дуже любить свого маленького синаі і завжди з великим задоволенням розповідає про нього. Нині це головний чоловік її життя.

Зазначимо, що життя колишнього чоловіка Каті Великої – Андрія теж заграло новими фарбами. Так, у мікроблозі мільйонера вже засвітилася нова жінка.

Фото з Інстаграм Андрія Великого
Фото з Інстаграм Андрія Великого

Також колишній чоловік зірки “МастерШеф” Каті Великої нарешті наважився набити собі нове татуювання.

“Довго тягнув і збирався з думками, а тепер думаю, що треба було набивати ще давно”, – написав Андрій Великии і подякував майстру, який допоміг йому втілити задумане.

Фото з Інстаграм Андрія Великого
Фото з Інстаграм Андрія Великого

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.