Дарує “неймовірне задоволення”: переможець “Холостячки” Еллерт в США збирає схвальні відгуки від жінок

Виїхавши з України, Олександр Еллерт насолоджується комфортним американським життям та навіть завойовує увагу жінок у США. Своїми досягненнями гуморист залюбки ділиться у власних соціальних мережах.

Після 24 лютого популярний гуморист Олександр Еллерт виїхав з України. Цим рішенням він спровокував чималу хвилю хейту на свою адресу. Хоча сам Олександр та його друг Андрій Рибак говорили про законність виїзду, але ніякої конкретики Еллерт не розповідав. Гуморист навіть зазначав, що нібито двічі повертався в Україну та може зробити це ще раз. Але, певно, змога та бажання не збігаються, бо Еллерт продовжує насолоджуватися життям в США.

Щодо його підтримки України відомо не більше, ніж про правила, згідно з якими гуморист зміг перетнути кордон. Живучи в США Олександр досі послуговується російською. Навіть стендапи Еллерт організовує саме цією мовою. Якщо гуморист просто хоче охопити ширшу аудиторію, то розумно було б використовувати англійську, яка йому й так потрібна для життя в США. Тому у декого з підписників виникає нерозуміння щодо аудиторії, яку він намагається охопити.

Олександр Еллерт показав, чим займається після переїзду в США
Олександр Еллерт показав, чим займається після переїзду в США

Але фанати в Олександра є, чим він охоче хизується в соціальних мережах. Одну зі своїх шанувальниць він зустрів під час воркшопу зі спілкування. Дівчина відзначила, що любить творчість Еллерта та була на його стендапах. Тому Еллерт точно може пишатися своїми успіхами. Хоча менш як 10 коментарів на більшості недавніх дописів та досить скромна кількість лайків змушують вдаватися в питання щодо того, чи дійсно Олександр є популярним у США.

До слова, колишня кохана Еллерта Ксенія Мішина нещодавно також гостювала в Америці. Але на питання про бажання переїхати в іншу країну вона відповіла категоричним “ні”, попри те, що у неї дійсно є можливість законного виїзду за кордон без усіляких додаткових уточнень.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?