“У нього вже відео більше, ніж у нас”: Катя Полтавська з Володимиром Остапчуком оголосили ім’я свого синочка

Вагітність — це чудовий час, який передбачає багато підготовки. Купівля ліжечка та візочка, організація дитячої кімнати та вибір імені для малюка. Останнє вже зробили Полтавська та Остапчук.

Наприкінці липня Володимир Остапчук зі своєю 24-річною дружиною приголомшили фанатів радісною новиною — вони очікують на поповнення в родині! Вже 4 серпня молоде подружжя продемонструвало фанатам відео гендер-паті, яке дозволило дізнатися, що Катерина вагітна хлопчиком. Шанувальникам дуже сподобалося, як Остапчук і Полтавська повідомили всім цю новину — без зайвого пафосу та фальші, а просто зі щирими почуттями двох людей.

І ось тиждень потому шанувальники пари нарешті можуть дізнатися ім’я синочка! Подружжя вирішило зупинитися на Тимофії. Це прекрасне ім’я, яке із давньогрецької перекладається, як “той, хто шанує Бога”. Хлопчики з ім’ям Тимофій в дитинстві зазвичай дуже спокійні, зовсім не створюють конфліктних ситуацій, а навпаки можуть сприяти їхньому вирішенню. В дорослому віці Тимофії завжди піклуються про тих, хто поруч, а не концентруються виключно на собі.

Володимир Остапчук та його 24-річна дружина Катя Полтавська назвали ім'я для свого сина
Володимир Остапчук та його 24-річна дружина Катя Полтавська назвали ім’я для свого сина

Нагадаємо, що Тимофій стане для Остапчука вже третьою дитиною. Від першого шлюбу з Оленою Войченко шоумен має 6-річного сина Евана та 11-річну Емілію. Як можна зрозуміти, Володимир надає перевагу красивим та не надто поширеним в Україні іменам. Тому й дитина від Катерини Полтавської не стала виключенням. Ідею для імені, до речі, подала сама дівчина. Його Катя тримала в голові ще до вагітності.

Нагадаємо, що про стосунки з третьою дружиною Володимир Остапчук оголосив у 2022 році після розлучення з Христиною Горняк. Разом з нотаріусинею шоумен також планував дитину, але їхні стосунки закінчилися раніше. Зараз серце Христини також зайняте. Свого обранця дівчина не показує, але часто розповідає про радість, яку він їй дарує.

А нещодавно Горняк вирішила перевірити власні репродуктивні функції. Невже новина про поповнення в ексчоловіка спонукала Христину теж народити дитину? Впевнені, незабаром ми дізнаємося відповідь і на це питання.

Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк почала задумуватися про вагітність
Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк почала задумуватися про вагітність

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.