Розсталися, але не надовго: Білик засвітилася з колишнім чоловіком – ідеальна пара, як вважає Коляденко

Наприкінці травня 2024 року хореограф Дмитро Коляденко повідомив, що назавжди розірвав стосунки з Іриною Білик, яку, за його словами, любив багато років. Минуло два з половиною місяці...

27 травня 2024 року на Ютуб-каналі журналіста Слави Дьоміна вийшло велике інтерв’ю з хореографом та шоуменом Дмитром Коляденком. Було порушено багато різних тем і, звичайно ж, поговорили про колишню дружину артиста – Ірину Білик. Тоді Коляденко зізнався, що більше не спілкується зі співачкою. Мало того, не збирається відновлювати з нею стосунки та поставив “жирну точку”.

Коляденко зізнався, що поставив крапку у відносинах із Іриною Білик
Коляденко зізнався, що поставив крапку у відносинах із Іриною Білик

Хореограф побажав Ірині щастя в особистому житті, щоб вона, нарешті, зустріла гідного багатого і впливового чоловіка, який дбатиме про неї.

Не минуло й двох із половиною місяців, як Дмитро знову засвітився з колишньою дружиною. Так, на великому концерті, який проходив на території арт-простору V’YAVA кілька тижнів тому, парочка знову була разом. Щоправда, на сцені. Відповідні фото можна побачити у галереї заходу.

Ірина Білик помирилася з Дмитром Коляденком після сварки
Ірина Білик помирилася з Дмитром Коляденком після сварки

Також хореограф активно коментує пости своєї колишньої дружини в Інстаграм. Так, напередодні Ірина Білик порушила у своїх соціальних мережах дуже важливу та болісну для багатьох тему зради. Артистка почала цікавитися в аудиторії – яким жінкам не зраджують чоловіки? а також – вибачили б ви партнера, якби він сам зізнався у зраді? Під одним із постів у коментарях з’явився Дмитро Коляденко і у властивій своїй манері написав своїй колишній дружині, що зради їй не загрожують, бо вона “богиня с…у”.

Ірина Білик підняла болюче питання, але прийшов Коляденко і все зіпсував
Ірина Білик підняла болюче питання, але прийшов Коляденко і все зіпсував

Зазначимо, що це не перший подібний комплімент Ірині Білик від Дмитра Коляденка. У розмові з журналістами “Люкс ФМ” хореограф зазначив, що співачка досі посідає перше місце у його хіт-параді найпривабливіших жінок, які створені для кохання.

Дмитро Коляденко розповів про шлюб із Іриною Білик
Дмитро Коляденко розповів про шлюб із Іриною Білик

Нагадаємо, що Дмитро Коляденко та Ірина Білик 3 роки жили у цивільному шлюбі. Проте хореограф досі освідчується їй у коханні.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.