38-річна Злата Огнєвіч закрутила роман із одруженим? Співачка відповіла на чутки: він дійсно має дружину

Знаменита українська співачка та екс-холостячка Злата Огнєвіч закрутила роман із одруженим? Артистка публічно відповіла на чутки про любовний трикутник.

Злата вже неодноразово зізнавалася, що насправді не змогла віддати своє серце іншому через сконцентрованість на естраді та кар’єрі. Зірка присвятила цьому велику кількість часу, а коли звернула свою увагу на особисте життя, то не змогла впоратися без допомоги телебачення. Втім, з цього не вийшло чогось хорошого. Злата не змогла побудувати кохання перед камерами і натомість звернулася до психотерапевта.

Після цього вона говорила про свою неготовність до серйозних стосунків та необхідність пройти терапію і заспокоїтися. Зараз артистка вже відкрито говорить, що переходить на інший етап у цьому питанні. А це означає, що її серце дійсно може відкритися для іншого.

Злата Огнєвіч розповіла, чи має стосунки з одруженим колегою

Злата Огнєвіч вразила кадрами, де обіймалася в туях із одруженим чоловіком
Злата Огнєвіч розповіла, чи має стосунки з одруженим колегою

Власне, публіка запідозрила що вона справді Злата вже закрутила роман зі своїм колегою. Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явився від ривок, на якому молоді люди на дуже близькій відстані одне від одного та фізично контактують. Багато хто трактував це як прояв близькості.

Співачці стали робити зауваження, адже її колега виявився одруженим. Артистка не стала мовчати у відповідь і заявила, що тоді Голівуд має припинити знімати подібні фільми, адже актори, які отримують за це гроші, також мають сім’ї.

Таким чином Огнєвіч дала зрозуміти, що з чоловіком не зустрічається, і ніякої провини за нею не мається у зв’язку з даними епізодом.

Злата Огнєвіч розповіла, чи має стосунки з одруженим колегою

Однак, і користувачі виявилися доволі впертими у своєму баченні ситуації, і пояснили Златі, що на Голівуд даний ролик не тягне.

Нагадуємо, що у схожу ситуацію не так давно потрапила Тоня Матвієнко, яка регулярно викладає відео з Романом Скорпіоном. Аудиторія запідозрила, що співачка має стосунки зі співаком, попри те, що в неї є чоловік.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.