Зірка серіалу “Величне століття” Мер’єм Узерлі показала свою родину: така ж велика, як і у Хюррем Султан

Зірка знаменитого турецького серіалу "Величне століття" акторка та фотомодель Мерьєм Узерлі відзначила День народження, де зібрала всю свою велику родину.

Турецько-німецька актриса Мерьєм Узерлі у своїй фільмографії має лише одну яскраву роль, зате яку – коханої дружини турецького султана Сулеймана – Хюррем Султан у серіалі «Величне століття», який і прославив її на весь світ. Тепер за її життям у соціальних мережах стежить 7,7 мільйонів шанувальників, які не пропускають жодної публікації зірки та коментують кожне її нове фото.

Мер'єм Узерлі у ролі Хюррем
Мер’єм Узерлі у ролі Хюррем

Так, 12 серпня 2024 року актриса та фотомодель відзначила свій 41-й День народження. Цього дня у мікроблозі Мер’єм з’явилася велика серія фотографій із двох частин, на який вона показала, як проходило урочистість в оточенні найближчих родичів.

У першій добірці Узерлі показала кімнати та спальню, прикрашені різнокольоровими кулями, а також багато квітів.

У другій добірці можна побачити, як проходило саме торжество. У кадрі іменинниця у милому сарафані позувала разом із святковим тортом зі свічками. Також можна побачити батьків актриси, сестру та двох дочок. Нагадаємо, що Мерьєм Узерлі четверта та молодша дитина в сім’ї. У знаменитої актриси є ще два брати по матері та старша сестра. Її батько за національністю турків, мама – німка.

Зірка серіалу Величне століття Мер'єм Узерлі показала свою родину
Зірка серіалу Величне століття Мер’єм Узерлі показала свою родину

Як згадує актриса, у дитинстві вона була дуже замкненою дитиною, намагалася не привертати уваги і майже весь час проводила на самоті. Однак підсвідомо дівчинка завжди хотіла бути на увазі. Коли Мерьєм вирішила стати актрисою, то батьки беззаперечно підтримали її і потім, за життям, завжди були для доньки надійною опорою.

Нагадаємо, що серіал «Величне століття» – це унікальний та масштабний телепроект. Після його виходу на телеекрани у світі почався бум турецьких серіалів, а всі актори стали мега зірками. Проте найбільшу увагу завжди було прикуто до головної героїні серіалу виконавиці ролі Хюррем Султан (Роксолани) – Мер’єм Узерлі.

 

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.