Наталія Могилевська забула, що 49 виповнюється лише раз, і вже 2 тижні святкує “день народження кожен день”

Вважаєте, що день народження може бути лише раз в рік? Наталія Могилевська не просто так написала "у мене день народження кожен день". Можна навіть сказати, що у співачки вже місяць народження.

Для сім’ї та шанувальників Наталії Могилевської 2 серпня є справжнім святом. Саме тоді зірка святкує свій день народження. Цьогоріч співачці виповнилося 49 років. Її привітали рідні, друзі та фанати. Також артистка показала, що хоче розділити це свято з найближчими людьми. Для своїх дітей Могилевська також підготувала подарунки. Для молодшої доньки Соні зірка купила електричну машинку, про яку вона мріяла. А сюрприз для Мішель довго був інтригою.

Старша донька Наталії дуже схожа на неї характером і прагне досягати успіху у всьому, що її цікавить. Мішель не намагається слідувати загальноприйнятим нормам чи рішенню більшості людей навколо. Коли дитину зацікавив футбол, вона почала ним старанно займатися, хоча й стала єдиною дівчинкою не лише в команді, але й на стадіоні.

Наталія Могилевська любить у свій день народження не лише отримувати, але й дарувати подарунки
Наталія Могилевська любить у свій день народження не лише отримувати, але й дарувати подарунки

Наталія підтримує хобі своїх дітей, тому подарувала Мішель бутси Joma — донедавна бренду, який поставляв форму для гравців футбольної збірної України. А своєму чоловікові Валентину Могилевська написала пісню. В тексті вона зазначила, що завдяки коханому у неї свято кожен день, а не лише 2 серпня. Шанувальники зірки у її дописах могли познайомитися з приспівом. Повноцінну прем’єру Могилевська анонсувала дуже оригінальним способом.

Вона вирішила показати емоції людини, чий день народження випав на понеділок, коли купа справ, роботи й часу для святкування дуже мало. Впевнені, що багатьом людям знайома така ситуація. Зазвичай святкування переносяться на вихідні, а привітання сприймаються дещо буденно. Але все одно цей день завжди є важливим та приємним!

Наталія Могилевська показала емоції людини, чий день народження випадає на понеділок
Наталія Могилевська показала емоції людини, чий день народження випадає на понеділок

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.