Петрусенко, Раєвська – це все Мосейчук: під якими прізвищами жила зірка 1+1 до шлюбу і в другому шлюбі

Зірка телеканалу 1+1, одна з найвідоміших тележурналісток України Наталія Мосейчук про своє життя майже не розповідає, але дещо стало відомо про чоловіків та дітей телезірки.

Так, Наталія двічі виходила заміж і народила кожному шлюбі по сину. Старший перебуває зараз за кордоном. Решта членів родини Мосейчук живе в Україні.

Що відомо про минуле Наталі Мосейчук?

51-річна Наталія Мосейчук у дівочості носила прізвище Петрусенко. Її батько був професійним військовим і за обов’язком служби постійно роз’їжджав по різних містах та країнах. Сім’я жила у Німеччині, Угорщині, але школу юна Наталія закінчувала вже в Україні.

Наталія Мосейчук розповіла, яке мала прізвище до заміжжя
Наталія Мосейчук розповіла, яке мала прізвище до заміжжя

Після закінчення школи дівчина вступила до Житомирського педагогічного університету, де й познайомилася на початкових курсах зі своїм першим чоловіком – випускником льотної академії Леонідом Мосійчуком. У цьому шлюбі народився син Антон. Зараз чоловікові 25 років і він живе у Німеччині, про що Мосейчук зізналася нещодавно у своїх соціальних мережах.

На початку 90-х Наталія виграє конкурс дикторів на місцевому телеканалі, після чого розпочинається її кар’єра на телебаченні. 1996 року Наталя переїжджає до Києва, де продовжує працювати телеведучою. На початку 2000-х потрапляє на 5 канал, де й знайомиться зі своїм другим чоловіком – фінансистом Іллею Раєвським. Потім, як кажуть, кар’єра  Мосейчук пішла різко вгору. Незабаром у неї з’явилися авторські передачі, а 2006 року Наталя переходить на телеканал 1+1, де досі працює у телевізійної служби новин. Наприкінці нульових Мосійчук та Ілля Раєвський офіційно стають чоловіком та дружиною.

Наталія Мосейчук розповіла, яке мала прізвище до заміжжя
Наталія Мосейчук розповіла, яке мала прізвище до заміжжя

У цьому шлюбі у Наталії народився другий син – Матвій. На той момент Мосейчуку було 40 років. Її фотографії, де вона позує для журналу з округлим животиком облетіли весь інтернет.

Вагітна Наталія Мосейчук
Вагітна Наталія Мосейчук

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.