Камалія вперше розповіла, за що старша дочка Мохаммада Захура погано ставилася до неї: “Почала мститися”

Найбагатша співачка України Камалія вперше розповіла, за що старша дочка Мохаммада Захура Таня недобре ставилася до неї увесь цей час. Деталі у матеріалі.

Вперше про погані стосунки зі своєю падчеркою Камалія розповіла ще 15 років тому. Тоді журналістка, яка брала інтерв’ю у зіркової пари, припустила, що справа у звичайних дитячих ревнощів. Але на той момент вона не знала, що Таня молодша за свою мачуху усього на 4 роки. І все одно мала рацію.

Нещодавно співачка дала ексклюзивний коментар на цей рахунок і зізналася, що на рішення розлучитися з чоловіком вплинула його дочка, у конфлікті з якою мільярдер не просто прийняв її сторону, а прямо заявив дружині, що він радше розлучиться з нею, ніж відвернеться від своєї спадкоємиці.

І це сталося на тлі тривалих зіпсованих стосунків між жінками.

“У нас постійні були конфлікти. Вона ніяк не хотіла спілкуватися і ми ніколи не зустрічалися. Ми святкували мій день народження, вона приїхала, привітала мене, але все одно холод і ревнощі я постійно відчувала”, – зізналася артистка у своєму новому інтервʼю.

Камалія розповіла, чому в неї не склалися стосунки з падчеркою Танею

Камалія показала, як виглядає її матір Інна Петрівна
Камалія розповіла, чому в неї не склалися стосунки з падчеркою Танею

Апогей конфлікту припав на 2022-й, коли артистка активно критикувала ворога. Тані це не подобалося через свою етнічну приналежність, і особливо через матір, яка є росіянкою і живе в російській федерації. За словами зірки, вона “почала мститися”.

“Мене перемкнуло просто”

Камалія не змогла прийняти того факту, що чоловік ставить її нижче і вирішила завершити цей шлюб. Втім, між ними залишилися прекрасні стосунки. Екс-пара не ділила нерухомість та майно. Ба більше, вони продовжують навідуватися одне до одного в гості. Також бувають подорожі та спільні свята. Подружжя поводиться так, щоб діти не здогадалися, що їхні батьки вже не разом. Двійнята досі не знають правди.

Олігарх таким самим чином вчитель погодився і під час роману з артисткою, сподіваючись, що його діти не дізнаються про реальний стан справ у його шлюбі з їхньою матір’ю.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.