Сергій Притула зізнався, що ображений на “Новий канал” і пояснив чому: “Переманювали неодноразово”

Відомий український ведучий та громадський діяч Сергій Притула зізнався, чому в нього недобрі взаємини з "Новим каналом" і пояснив, що ж сталося.

2 роки тому Сергій Притула вперше зізнався, що не збирається повертатися до розважального формату телебачення. На рахунок участі у більш серйозних шоу він нічого не казав, тому шанувальники все що мають надію на появу зірки у політичному або гостросоціальному форматі.

На даний момент зірка присвячує увесь свій час та всі свої зусилля, аби допомогти Україні. І варто відмітити, що йому часом не вдається уникнути деяких скандалів, адже своєю допомогою він зміг нажити ворогів.

Сергій Притула зізнався, чому ображений на Новий канал

Сергій Притула у подкасті Маші Єфросиніної Квиток на Марс
Сергій Притула зізнався, чому ображений на Новий канал

Однак, з каналом, на якому працював Сергій Притула також не склалися хороші стосунки. Виявляється, шоумен має певну образу. Про це він нещодавно розповів Маші Єфросиніній. Якщо велика кількість знаменитостей ображалася на своїх рідних з російської федерації, які навіть не стали питати в них у лютому 2022-го, як вони, то для Сергія Притули стало сюрпризом ставлення Нового каналу.

За словами ведучого, в нього також не поцікавилися справами, і просто проігнорували необхідність подібного жесту.

“Коли тебе переманювали неодноразово на інші канали на ах*р*ть які більші зарплати, а ти ніколи не йшов, бо це твої люди, твоя сім’я. Абсолютно ніхто не поцікався, як ти, впродовж, мабуть, пів року. Керівництву каналу, всім було поср*ти”

Сергій Притула розкрив суми своїх гонорарів на телебаченні
Сергій Притула зізнався, чому ображений на Новий канал

Примітно, що Сергій Притула дійсно демонстрував велику відданість каналу, на якому працював багато років. Його партнерка Ольга Фреймут, наприклад, перейшла на 1+1, коли отримала блискучу пропозицію з великими гонорарами. І ба більше, був взятий навіть формат Ревізора для зйомок. Тільки ведуча стала не ревізором, а інспектором.

Авторське шоу успішно запустилось та зібрало хороші рейтинги, але йому не було суджено тривати довго.

Схожі статті

Разом не тільки на екрані: Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому не розстаються поза студією

Ведучі ранкової програми "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому разом навіть поза студією. Чутки виявилися правдивими.

“Мене поженили”: Тіна Кароль відповіла на плітки про стосунки з молодшим на 9 років бізнесменом-іноземцем

Популярна артистка Тіна Кароль завжди вміло охороняла своє особисте життя від зайвої уваги. Однак нещодавно співачці приписали роман з молодим бізнесменом, що спонукало її порушити цю традицію.

Брат Марії Яремчук висловився про сестру та розповів про складні стосунки з нею: “Що поробиш?”

Брат Марії Яремчук Дмитро Яремчук висловився про сестру та розповів про непросиюті стосунки з нею. Історія між ними досі не закінчилася, а напруга не спадає.

До Польщі приїде, а до України? Олег Винник анонсував повернення на велику сцену, але є один нюанс

Відомий український співак Олег Винник анонсував старт концертного туру. Проте, є один нюанс - його виступи заплановані лише за межами України.

Наталія Могилевська розповіла правду про свою старшу дочку Мішель: прийомна мама довірилася, і не прогадала

Наталя Могилевська вперше розповіла про свою старшу дочку Мішель, яку ховає від усіх. Яка правда приховується за картинкою щасливої сім'ї?

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність Мішиної: “Постараюся все залагодити”

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність екс-коханої Ксенії Мішиної. Що гуморист насправді думає про шанси на примирення?