Довгоочікуване повернення і звернення Олега Винника до народу: за 5 хвилин розповів найголовніше (Відео)

Нарешті настала та година, коли Олег Винник, якого розшукували довгий час, сам вийшов на зв'язок із Німеччини і вперше звернувся до своїх відданих фанатів.

Ось уже 2,5 роки співак Олег Винник разом зі своєю бек-вокалісткою Таюне (Таісією Сватко) перебуває у Німеччині. Весь цей час артист жодного разу не спілкувався зі своїми відданими фанатами, які досі чекають на його повернення в Україну. І нарешті, цяй час настав! Напередодні стало відомо, що артист випускає нову пісню під назвою “Мої люди”. Про це повідомили на офіційному сайті співака, а також його віддана прихильниця та керівниця фан-клубу Валерія Барон. Реакція на новину була неоднозначною, багато українців писали, щоб Винник більше не повертався та “продовжував сидіти у Німеччині”. Валерії Барон навіть довелося виправдовувати свого кумира.

Олег Винник з'явився в онлайні та звернувся до публіки
Олег Винник з’явився в онлайні та звернувся до публіки

Не минуло й кількох днів, як з’явився сам Винник. Так, сьогодні на офіційній сторінці фан-клубу у ФБ вийшло цікаве відео, яке тривало трохи понад шість хвилин. Близько хвилини в кадрі стоїть порожній стілець, а потім зненацька з’являється Винник. Він сідає перед камерою та починає своє звернення.

“Вітаю Вас, мої люди. Вітаю Вас, мої кохані, мої люди”, – каже артист.

Олег Винник з'явився в онлайні та звернувся до публіки
Олег Винник з’явився в онлайні та звернувся до публіки

Насамперед співак дякує своїм шанувальникам, які весь цей час не забували про нього і регулярно слали йому подарунки і не лише на день народження. Потім Вінник починає презентувати свою нову пісню, під яку “хворів і одужував…”, де він передав усе, що відчував ці два з половиною роки мовчання.

На завершення свого звернення артист пообіцяв, що тепер виходитиме на зв’язок із шанувальниками регулярно і більше не пропаде і шле “повітряний поцілунок”.

Олег Винник з'явився в онлайні та звернувся до публіки
Олег Винник з’явився в онлайні та звернувся до публіки

Зазначимо, що вихід нової пісні Олега Винника анонсовано на 23 серпня у День Державного прапора України.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.