Екс-дружина Остапчука відповіла на плітки, що він її кинув, бо вона – бездітна: “Не тому, що маю показання”

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк відповіла на чутки, що він від неї відмовився через відсутність спільних дітей та неспроможність народити коханому малюка.

Судячи з усього, новина про вагітність молодої дружини Володимир Остапчука Катерини Полтавської сколихнула мережу, адже користувачі почали ділитися здогадками на рахунок того, чому ж у ведучого не склалося з попередньою обраницею Христиною Горняк. Здавалося, у парі все ідеально. Вони були майже однакового віку, обидва професіонали свого діла, амбіційні, публічні люди з влаштованим життям.

Як раптом, стає відомо не тільки про розлучення, але і про те, що Володимир швидко знайшов заміну Христині на позицію коханої жінки знаменитості. Нею стала на 16 років молодша красуня Катерина.

Колишня дружина Володимира Остапчука прокоментувала плітки про бездітність

Христина Горняк поскаржилася на заборони
Колишня дружина Володимира Остапчука прокоментувала плітки про бездітність

Не пройшло і двох років, а Катерина ще й завагітніла. На даний момент Полтавська має багато професійне життя: вона працює продюсером, веде особистий блог, має бізнес-плани, ще й вирішила реалізуватися в материнства. Примітно, дівчина давно говорила, що мріє про ідеальну родину з дітьми, люблячим чоловіком та усіма іншими атрибутами уявлення про сімейне щастя.

Христина Горняк тим часом отримує на свою адресу випади від користувачів, які вважають, що Володимир пішов від неї через бездітність. Нотаріус не довго думала і одразу дала публічну відповідь на цей рахунок.

Колишня дружина Володимира Остапчука прокоментувала плітки про бездітність. Скріншоти особистої сторінки блогерки

“Хто каже, що я старенька і вже безплідна, хочу сказати, що я ще ого-го, мій АМГ навіть трішки вище норми. Лікарі задоволені, і я теж. Все, що я в майбутньому хочу зробити, це тільки тому, що я не хочу хвилюватися, а не тому, що маю показання”

Христина додала, що відкладене материнство — це прекрасна річ, якщо ви готові до нього.

Також блогерка показала, які повідомлення отримує та жартує з таких користувачів та відсутністю у них такту.

Схожі статті

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?