Наталія Могилевська повністю показала свого загадкового чоловіка: як виглядає її Валентин насправді – на 50+

49-річна Наталія Могилевська нарешті показала коханого чоловіка Валентина і зробила це дуже оригінальним способом – для цього їй довелося оприлюднити свій сімейний архів.

Про те, що у Наталії Могилевської є чоловік шанувальники знають уже давно, проте артистка не розкриває подробиць і жодного разу не показувала свого загадкового Валентина повністю. Нещодавно чоловік з’явився на короткому відео у Інстаграм, коли зустрічав артистку та дітей на київському вокзалі після відпочинку, а напередодні Могилевська вперше оприлюднила кадри, де є її обидві дочки, чоловік та собака Айка.

Наталія Могилевська розповіла, коли не хоче відзначати свій день народження
Наталія Могилевська розповіла, коли не хоче відзначати свій день народження

Так, сьогодні, 15 серпня, Наталія Могилевська оприлюднила кліп на нову пісню “День народження кожен день”. Більшу частину у новій відеороботі займали кадри з сімейного архіву. На відео показано, як артистка відзначала свій День народження у колі найближчих людей.

Спочатку з’являється записка, в якій йдеться про те, що нова пісня – це подарунок Наталії чоловікові. Потім у кадрі з’являється Валентин, він сідає у крісло і пише коханій повідомлення. Поруч із ним собака Айя. Чоловік одягнений у картатий домашню сорочку та джинси. У нього сиве кучеряве волосся і подовжена стрижка. Також видно, що Валентин носить окуляри та бороду. Зазначимо, що у своїх інтерв’ю артистка розповідала, що її коханий старший за неї і дуже красивий.

Наталія Могилевська нарешті показала свого чоловіка
Наталія Могилевська нарешті показала свого чоловіка

У сюжеті кліпу крім кадрів із домашнього архіву з поцілунками та ніжними обіймами з чоловіком та привітаннями від дочок, також потрапили найяскравіші спогади артистки минулого року – її виступи, зустрічі з колегами тощо.

Нагадаємо, що Валентин з’явився у житті Наталії Могилевської після початку війни. До цього пара була знайома, але любовні стосунки між ними почалися набагато пізніше, коли чоловік переїхав зі США в Україну у 2022 році. Вже разом вони ухвалювали рішення про усиновлення двох дочок. У своїх інтерв’ю Могилевська не втомлюється повторювати, що зараз вона як ніколи щаслива.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.